reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Myślicie, ze jest sens robić jutro krew? Ja wiem, ze nic z tego nie będzie ale biochem tez by mi dużo dał, przynajmniej w ścieżce leczenia. Dziś już chyba wszyscy zobaczą mojego 👻 bez robienia cyrku przy aparacie 😀 jest widoczny gołym okiem
No kurcze czy tyle testów może się mylić , szok normalnie. Ja bym powtórzyła betę i proga nawet dziś aby zobaczyć czy coś drgnęły

reklama
Myślicie, ze jest sens robić jutro krew? Ja wiem, ze nic z tego nie będzie ale biochem tez by mi dużo dał, przynajmniej w ścieżce leczenia. Dziś już chyba wszyscy zobaczą mojego 👻 bez robienia cyrku przy aparacie 😀 jest widoczny gołym okiem
na Twoim miejscu bym poszła, żeby zobaczyć co się dzieje. I ja bym proga też zbadała znów, choć być może nie ma to sensu. Bo tak jak mówisz może to być coś przydatnego do diagnostyki.

Tak też miałam ostatni cykl 🥰, tylko dziś 21dc,a owu w ostatnim cyklu 29dc, więc może coś tam się reguluje, tak łudzę się 😂, ale tym razem mam w poniedziałek usg, więc coś powinno być widać i powiedzieć ta owu potrzebuje nie tylko progesteronem, bo to też pewnie zrobię 😂. I przede wszystkim nigdy jeszcze tak mnie jajniki nie bolały 😂🙈
no to może Ci się cykl i jego długość normuje powoli? :)

Jak zwykle los mi na nosie gra 😆 dobrze, ze człowiek przez lata przywykł do porażki, bo jakbym była na początku drogi to zwalilo by mnie to z nóg 😔

Załączniki

• 90BC5CA2-B255-431F-9A9D-852EB6DF8928.jpeg
    90BC5CA2-B255-431F-9A9D-852EB6DF8928.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 152
reklama
Do góry