reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Myślicie, ze jest sens robić jutro krew? Ja wiem, ze nic z tego nie będzie ale biochem tez by mi dużo dał, przynajmniej w ścieżce leczenia. Dziś już chyba wszyscy zobaczą mojego 👻 bez robienia cyrku przy aparacie 😀 jest widoczny gołym okiem
No kurcze czy tyle testów może się mylić , szok normalnie. Ja bym powtórzyła betę i proga nawet dziś aby zobaczyć czy coś drgnęły

reklama
Myślicie, ze jest sens robić jutro krew? Ja wiem, ze nic z tego nie będzie ale biochem tez by mi dużo dał, przynajmniej w ścieżce leczenia. Dziś już chyba wszyscy zobaczą mojego 👻 bez robienia cyrku przy aparacie 😀 jest widoczny gołym okiem
na Twoim miejscu bym poszła, żeby zobaczyć co się dzieje. I ja bym proga też zbadała znów, choć być może nie ma to sensu. Bo tak jak mówisz może to być coś przydatnego do diagnostyki.

Tak też miałam ostatni cykl 🥰, tylko dziś 21dc,a owu w ostatnim cyklu 29dc, więc może coś tam się reguluje, tak łudzę się 😂, ale tym razem mam w poniedziałek usg, więc coś powinno być widać i powiedzieć ta owu potrzebuje nie tylko progesteronem, bo to też pewnie zrobię 😂. I przede wszystkim nigdy jeszcze tak mnie jajniki nie bolały 😂🙈
no to może Ci się cykl i jego długość normuje powoli? :)

Jak zwykle los mi na nosie gra 😆 dobrze, ze człowiek przez lata przywykł do porażki, bo jakbym była na początku drogi to zwalilo by mnie to z nóg 😔

Załączniki

• 90BC5CA2-B255-431F-9A9D-852EB6DF8928.jpeg
    90BC5CA2-B255-431F-9A9D-852EB6DF8928.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 150
reklama
Do góry