reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dziewczyny z serii blondynki 😂😂. Jest termin na usg na dziś po 12, lub dopiero w poniedziałek koło 13, jak myślicie kiedy lepiej iść sprawdzić ta owu? 🙈, zazwyczaj różnie sprawdzałam, ale tam ujaa było zawsze 🤷‍♀️😂.

reklama
Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Nieśmiało wtrace (bo wiem że mi nie wolno) że nigdy nie widziałam fałszywego cienia na babyplan, więc wyglada obiecujaco 🤞

Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Zobacz jak Cie zmotywowalam żeby wsadzić sobie dzidziola do brzucha🤣 Chciałaś iść ze mną na mamusie a zostawisz mnie w blokach startowych 😀🧡🧡🧡 do 5 razy sztuka! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Na pewno jest wyraźniejsza, dziś ją widać bez wątpliwości.
Nie łudzę się, ze będzie z tego bobas ale jadnak ktoś tu wspomniał o cp i już mi zasiał ziarno w głowie, wystarczyło 😆
no ten prog jest nie fajny, ale moim zdaniem coś ewidentnie się dzieje i ja bym pewnie wydała masę kasy na bety (zresztą tyle ile już do tej pory wydałam to pikuś 😂), bo jeśli będziesz miała udokumentowaną pozytywną betę, to zawsze to dodatkowy krok do diagnostyki

no ten prog jest nie fajny, ale moim zdaniem coś ewidentnie się dzieje i ja bym pewnie wydała masę kasy na bety (zresztą tyle ile już do tej pory wydałam to pikuś 😂), bo jeśli będziesz miała udokumentowaną pozytywną betę, to zawsze to dodatkowy krok do diagnostyki
To co, myślisz dzisiaj jeszcze iść? Czy już jutro? Trochę mam mętlik w głowie prawdę mówiąc 🙈 nie wiem co robic i tak się szamoczę na wszystkie strony

To co, myślisz dzisiaj jeszcze iść? Czy już jutro? Trochę mam mętlik w głowie prawdę mówiąc 🙈 nie wiem co robic i tak się szamoczę na wszystkie strony
pewnie gdyby prog był ładniejszy to bym poczekała na jutro, ale przy takich wartościach boję się, że jutro może być za późno… @Zazuu co myślisz? Bo ja już mam mętlik w głowie 😂

reklama
Do góry