reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
bo teraz Ty jesteś gwiazdą tego wątku i nie chce Cię przyćmić 😂

Dokładnie tak😂
A tak serio to dziś w biurze wiec nie ma jak, a teraz przy tych nowych obowiązkach nie mogę sobie pozwolić żeby jutro się spóźnić dp pracy więc zrobię w sobotę, a w poniedziałek jal będzie w ogóle po co to jakoś się zorganizuje

Dobra zjem śniadanie i pójdę. Dobrze, ze jesteście 🧡
Ja pamietam jak dzisiaj 9.10 robilam test negatywny 10.10 beta wyszła mi 2,0 w synevo potem jakoś mnie naszło na test 12.10 i wyszedł cień i 13.10 zrobiłam betę ale w innym labo i wyszła mi beta 15 w alabie potem znowu zrobiłam w sobotę w diagnostyce bo tylko to było czynne i było 35 . Sama nie wierzyłam ze mogło się udać, bo cały czas miałam białe testy . A to był mój 36dc tak mi się przesunęła owu .

Dokładnie tak😂
A tak serio to dziś w biurze wiec nie ma jak, a teraz przy tych nowych obowiązkach nie mogę sobie pozwolić żeby jutro się spóźnić dp pracy więc zrobię w sobotę, a w poniedziałek jal będzie w ogóle po co to jakoś się zorganizuje
Eh se te obowiązki czas wybrały 😂😂😂

bo teraz Ty jesteś gwiazdą tego wątku i nie chce Cię przyćmić 😂
Chyba qrwa meteorytem 🤣

Ja pamietam jak dzisiaj 9.10 robilam test negatywny 10.10 beta wyszła mi 2,0 w synevo potem jakoś mnie naszło na test 12.10 i wyszedł cień i 13.10 zrobiłam betę ale w innym labo i wyszła mi beta 15 w alabie potem znowu zrobiłam w sobotę w diagnostyce bo tylko to było czynne i było 35 . Sama nie wierzyłam ze mogło się udać, bo cały czas miałam białe testy . A to był mój 36dc tak mi się przesunęła owu .
Tylko ja mam proga poniżej 1 😬

reklama
Do góry