reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
bo teraz Ty jesteś gwiazdą tego wątku i nie chce Cię przyćmić 😂

Dokładnie tak😂
A tak serio to dziś w biurze wiec nie ma jak, a teraz przy tych nowych obowiązkach nie mogę sobie pozwolić żeby jutro się spóźnić dp pracy więc zrobię w sobotę, a w poniedziałek jal będzie w ogóle po co to jakoś się zorganizuje

Dobra zjem śniadanie i pójdę. Dobrze, ze jesteście 🧡
Ja pamietam jak dzisiaj 9.10 robilam test negatywny 10.10 beta wyszła mi 2,0 w synevo potem jakoś mnie naszło na test 12.10 i wyszedł cień i 13.10 zrobiłam betę ale w innym labo i wyszła mi beta 15 w alabie potem znowu zrobiłam w sobotę w diagnostyce bo tylko to było czynne i było 35 . Sama nie wierzyłam ze mogło się udać, bo cały czas miałam białe testy . A to był mój 36dc tak mi się przesunęła owu .

Dokładnie tak😂
A tak serio to dziś w biurze wiec nie ma jak, a teraz przy tych nowych obowiązkach nie mogę sobie pozwolić żeby jutro się spóźnić dp pracy więc zrobię w sobotę, a w poniedziałek jal będzie w ogóle po co to jakoś się zorganizuje
Eh se te obowiązki czas wybrały 😂😂😂

bo teraz Ty jesteś gwiazdą tego wątku i nie chce Cię przyćmić 😂
Chyba qrwa meteorytem 🤣

Ja pamietam jak dzisiaj 9.10 robilam test negatywny 10.10 beta wyszła mi 2,0 w synevo potem jakoś mnie naszło na test 12.10 i wyszedł cień i 13.10 zrobiłam betę ale w innym labo i wyszła mi beta 15 w alabie potem znowu zrobiłam w sobotę w diagnostyce bo tylko to było czynne i było 35 . Sama nie wierzyłam ze mogło się udać, bo cały czas miałam białe testy . A to był mój 36dc tak mi się przesunęła owu .
Tylko ja mam proga poniżej 1 😬

reklama
Do góry