reklama
hachette
Fanka BB :)
No tak jest o wiele wyraźniejsza
Ja bym poszła dziś bo bym nie wytrzymała
Ja też bym dzisiaj poszła.
Dobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na betypewnie gdyby prog był ładniejszy to bym poczekała na jutro, ale przy takich wartościach boję się, że jutro może być za późno… @Zazuu co myślisz? Bo ja już mam mętlik w głowie
Moonstone
Moderator
9 dych to dużo. Nie będzie taniej w jakimś alabie czy innej diagnostyce?Dobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na bety
Mrufka@@1
To jest bardzo ważne bo jeżeli to cp to trzeba szybko wyłapać . Oczywiście liczę na świąteczny cud i betę ponad 10 przy progu 25Dobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na bety
Zazuu
Myślicie, ze jest sens robić jutro krew? Ja wiem, ze nic z tego nie będzie ale biochem tez by mi dużo dał, przynajmniej w ścieżce leczenia. Dziś już chyba wszyscy zobaczą mojego bez robienia cyrku przy aparacie jest widoczny gołym okiem
Zdecydowanie zrobiłabym bete. Lepiej mieć papier
Calineczka92
Trzymam kciuki i dawaj znać, bo emocjeDobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na bety
Bolilol
na logikę: jeżeli to miałby być biochem i chciałabyś go chwycić w celach diagnostycznych, to istnieje opcja, że jutro beta spadnie do 0 i będziesz się zastanawiać, jaki byłby wynik, gdybyś dzisiaj poszła i czy to by coś powiedziało lekarzowi. To jest tylko moja logika, być może nie ma sensu, a być może ma. Ja bym na Twoim miejscu poszła.To co, myślisz dzisiaj jeszcze iść? Czy już jutro? Trochę mam mętlik w głowie prawdę mówiąc nie wiem co robic i tak się szamoczę na wszystkie strony
reklama
hachette
U mnie jest tylko synevo i diagnostyka, ale raz robiłam w diagnostyce i mam zle doświadczenia (długo czekałam, jednego wyniku w ogóle nie było, musiałam dzwonić w sto miejsc i szukać wyników), zreszta tak myśle, ze jak pierwsze badanie było w synevo to chyba dobrze, żeby kolejne były w tym samym robione?9 dych to dużo. Nie będzie taniej w jakimś alabie czy innej diagnostyce?