reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

6mce czekałam az owu wróci, raz się udalo najprawdopodobniej patrząc po progesteronie, chociaż mówił, że patrząc teraz znów licho wygląda, cykle fatalne 🙈, dziwne rzeczy, że dlatego Clo spróbujemy i 2 cykle, a potem już obaj lekarze już do klinki niepłodności chcą mnie wysłać 🤷‍♀️. A ja cicha nadzieję, że mój organizm ma tak, że jak już przy murze postawiony nagle się budzi/normalizuje 😂😂😂
A czym argumentują leczenie w klinice? Z tego co kojarzę nie macie zrobionych badań nasienia A Ty dopiero tez rozpoczynasz swoją diagnostykę.

reklama
wiadomo takie podejście jest mega przykre..bo jak można być zawiedzionym tak bardzo z powodu płci dziecka ..
No to tak jak ja w skrycie marzę o drugim synku, nie wiem czemu tak. Ale jak bedzie córeczka to również będzie wyczekana, i kochana przez nas. A nie w poczekalni będę gadać "mam nadzieję że doktor się pomylil" 😅
Jakbym ja to usłyszała to nie wiem czy btm powstrzymała się od komentarza 😂

A propos głupich tekstów. Nasi znajomi ostatnio powiedzieli że żałują że tak szybko zaczęli się starać o 2 dziecko 🤦🏻‍♀️

mają już prawie 2 letnia córkę i postanowili że na początku 2023 zaczną starać się o drugie. No ale spróbowali wcześniej (listopad) i za pierwszym razem się udało 🤡 mają po 36 lat i nadwagę (wspominam nadwagę tylko dlatego że jest ona skutkiem bardzo niezdrowego życia)

A propos głupich tekstów. Nasi znajomi ostatnio powiedzieli że żałują że tak szybko zaczęli się starać o 2 dziecko 🤦🏻‍♀️

mają już prawie 2 letnia córkę i postanowili że na początku 2023 zaczną starać się o drugie. No ale spróbowali wcześniej (listopad) i za pierwszym razem się udało 🤡 mają po 36 lat i nadwagę (wspominam nadwagę tylko dlatego że jest ona skutkiem bardzo niezdrowego życia)
Aha. Żałują. Ja mam sześciomiesięcznego syna i testy negatywne. Żałuje, że są negatywne. Niech się cieszą że się udało im za pierwszym razem pomimo tego swojego niezdrowego życia. 😱

reklama
Do góry