Brownie1992
Moderator
Tu nawet bluzgi nie pomogąWiecie, że tutaj w takich przypadkach rodzice "po prostu" wykonują aborcję...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu nawet bluzgi nie pomogąWiecie, że tutaj w takich przypadkach rodzice "po prostu" wykonują aborcję...?
Wow naprawdę! Żałoba. SzokA to już standard miałam już o to goowno burze jak padały teksty że to dla niej tragedia i żałoba
Jak w krajach, w których to chłopcy dbają o rodziców, a dziewczynki o teściów. Kiedyś oglądałam dokument o jakimś muzułmańskim kraju, aborcje w 4 miesiącu, w bogatszych kręgach w 5-tym, jeśli nie było pewności. Zabijane oczywiście dziewczynkiWiecie, że tutaj w takich przypadkach rodzice "po prostu" wykonują aborcję...?
Masakraja też nie mogłam tego słuchać. W ogole takie przykre. Albo chcesz dzieci albo nie. A nie "chce druga córkę, bo tak". Moja siostra też mnie rozje**la. Ma dwie córki i mi cały czas mówi "Ja nie lubie dziewczynek". Czyli co, jak mi się kiedyś córka urodzi to ona jej nie polubi? A najlepsze że sama ma dwie córki
To już przeczytałam, ale dziękujęW ulotce clo zalecają w pierwszym cyklu 1x5, a w drugim 2x5, a przy pcos 0,5x5
Brakiem owulacjiA czym argumentują leczenie w klinice? Z tego co kojarzę nie macie zrobionych badań nasienia A Ty dopiero tez rozpoczynasz swoją diagnostykę.
a mierzysz temp dalej?Ja zaraz trzonuje, ból jajników nieziemski i brzucha, a tu test owu taki . Nie raz też były takie i nic nie było, ale co mam sobie psuć nadzieję , ale aż takiego bólu jajników nie miałam
Ps. Wydaje mi się, że jeszcze nie peak, ale co tam
Zobacz załącznik 1474388
ale osochozi z tym prześcieradłem?Aj fil ju sister
Oczywiście, że tak po za 2 dniami , sobota i niedziela bo zapomniałam termometrua mierzysz temp dalej?