lady_in_blue
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroHej dziewczyny po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykroHej dziewczyny po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
bardzo mi przykro! Trzymaj się kochanaNo niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Dziękujedam na pewno znać co tam wyszło,w piątek jestem umówiona na badania TSH też,a z tymi bakteriami mam nadzieje ze nic takiego to nie jest poważnego ale dobrze wiedzieć bo mogę zacząć jak najszybciej z tym walczyć i zwiększa to wszystko tez na pewno szanse na ciąże,dziwna sprawa bo nic praktycznie już dziś nie czuje żeby było nie tak a pomimo to jakaś bakteria niby jest ale super ze o tym wiem bo mogę działać świadomie i leczyć to jak najszybciej cieszę sie ze trafiłam na tą grupę bo pewnie gdyby nie wy to bym nie myślała o tym żeby badać hormony jakieś czy co kolwiek innego tylko po prostu bym starała sie zachodzić w ciąże bez wiedzy czemu nie wychodzi..Daj znać po wizycie, zdrówka
Hej dziewczyny po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
Strasznie mi przykro
Bardzo, bardzo Cię tulę. Przesyłam moc dobrych myśli- niech Cię, Was nie opuszczają.Hej dziewczyny po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
Lepiej teraz się wyzbyć tej bakterii niż byś miała w ciąży się męczyć . Ja w czwartek idę zbadać tsh ponownie bo mam teleporade z endo, bo będę miała wprowadzana stymulację, więc raczej będziemy coś zbijać z tsh. Najlepiej chyba z rana badać, ale termin mam dopiero na 11, tyle, że na to badanie nie trzeba na czczo być.Dziękujedam na pewno znać co tam wyszło,w piątek jestem umówiona na badania TSH też,a z tymi bakteriami mam nadzieje ze nic takiego to nie jest poważnego ale dobrze wiedzieć bo mogę zacząć jak najszybciej z tym walczyć i zwiększa to wszystko tez na pewno szanse na ciąże,dziwna sprawa bo nic praktycznie już dziś nie czuje żeby było nie tak a pomimo to jakaś bakteria niby jest ale super ze o tym wiem bo mogę działać świadomie i leczyć to jak najszybciej cieszę sie ze trafiłam na tą grupę bo pewnie gdyby nie wy to bym nie myślała o tym żeby badać hormony jakieś czy co kolwiek innego tylko po prostu bym starała sie zachodzić w ciąże bez wiedzy czemu nie wychodzi..
ja bete moge zrobic dopiero sroda albo piatek. Ale niestety bede wtedy w pracy. Mam nadzieje ze bedzie ok. Troszke pobolewa mnie brzuch ale nie jakos mocno@asiasiasia , @Jess30, czy byłyście w laboratorium? Dawajcie znać, jak badania.
No piękny ten 13. grudzień- życzę Wam dobrych przyrostów i nudnych ciąż.
@ZuKinia22 , dołączysz do koleżanek, czy przepadłaś, jak kamień w wodę?
wszystko będzie dobrze!ja bete moge zrobic dopiero sroda albo piatek. Ale niestety bede wtedy w pracy. Mam nadzieje ze bedzie ok. Troszke pobolewa mnie brzuch ale nie jakos mocno