reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Daj znać po wizycie, zdrówka 💚🍀
Dziękuje😘dam na pewno znać co tam wyszło,w piątek jestem umówiona na badania TSH też,a z tymi bakteriami mam nadzieje ze nic takiego to nie jest poważnego ale dobrze wiedzieć bo mogę zacząć jak najszybciej z tym walczyć i zwiększa to wszystko tez na pewno szanse na ciąże,dziwna sprawa bo nic praktycznie już dziś nie czuje żeby było nie tak a pomimo to jakaś bakteria niby jest ale super ze o tym wiem bo mogę działać świadomie i leczyć to jak najszybciej ✊ cieszę sie ze trafiłam na tą grupę bo pewnie gdyby nie wy to bym nie myślała o tym żeby badać hormony jakieś czy co kolwiek innego tylko po prostu bym starała sie zachodzić w ciąże bez wiedzy czemu nie wychodzi..

Hej dziewczyny ❤️ po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.

Strasznie mi przykro kochana 😞.
Wiem co czujesz, pierwsza ciąża u mnie zakończyła się w 13-stym tygodniu.
Nie wiem która to Twoja ciąża, ale podnieśliśmy się z tego po jakimś czasie, niestety za mną już kolejne 3 poronienia wczesne.
Jednak! Teraz robimy pakiety badań, trafiliśmy na lekarza, który chce zbadać wszystko.
Wiem jak to boli, jednak podniesiecie się ❤️.
My nie tracimy wiary.

Hej dziewczyny ❤️ po 15 tc chyba do was wracam. Chyba bo jeszcze nie wiem czy znów z mężem spróbujemy. Na razie jest smutek i rozpacz.
Bardzo, bardzo Cię tulę. Przesyłam moc dobrych myśli- niech Cię, Was nie opuszczają.
Wiem, co przeżywasz, przeżywacie- przytulam wirtualnie.
I Love You Hug GIF by RainToMe

Dziękuje😘dam na pewno znać co tam wyszło,w piątek jestem umówiona na badania TSH też,a z tymi bakteriami mam nadzieje ze nic takiego to nie jest poważnego ale dobrze wiedzieć bo mogę zacząć jak najszybciej z tym walczyć i zwiększa to wszystko tez na pewno szanse na ciąże,dziwna sprawa bo nic praktycznie już dziś nie czuje żeby było nie tak a pomimo to jakaś bakteria niby jest ale super ze o tym wiem bo mogę działać świadomie i leczyć to jak najszybciej ✊ cieszę sie ze trafiłam na tą grupę bo pewnie gdyby nie wy to bym nie myślała o tym żeby badać hormony jakieś czy co kolwiek innego tylko po prostu bym starała sie zachodzić w ciąże bez wiedzy czemu nie wychodzi..
Lepiej teraz się wyzbyć tej bakterii niż byś miała w ciąży się męczyć 💚. Ja w czwartek idę zbadać tsh ponownie bo mam teleporade z endo, bo będę miała wprowadzana stymulację, więc raczej będziemy coś zbijać z tsh. Najlepiej chyba z rana badać, ale termin mam dopiero na 11🤷‍♀️, tyle, że na to badanie nie trzeba na czczo być.

@asiasiasia , @Jess30, czy byłyście w laboratorium? Dawajcie znać, jak badania.
No piękny ten 13. grudzień- życzę Wam dobrych przyrostów i nudnych ciąż.

@ZuKinia22 , dołączysz do koleżanek, czy przepadłaś, jak kamień w wodę?
ja bete moge zrobic dopiero sroda albo piatek. Ale niestety bede wtedy w pracy. Mam nadzieje ze bedzie ok. Troszke pobolewa mnie brzuch ale nie jakos mocno

reklama
Do góry