reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja pracowałam w 3 roznych miejscach, odziezowka, kosmetyka i kantor i poza pojedynczymi przypadkami wkur...ących sytuacji dobrze to wspominam, ja ogolnie lubie pracę z ludźmi i ludzi na ogół😁 Najbardziej wkur...ali mnie szefowie😁😂

Dawać mi tu 2 kreski.... gały nacieszyć.
Co do 2 kresek to ja nadal mam te pozastrzykowe więc niestety nic innego nie pokaże. 😅

Załączniki

• 20221212_053209.jpg
    20221212_053209.jpg
    452,7 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Ja to się zawsze kłócę z takimi elementami w kolejkach 😆 uwielbiam dyskusje zaczynające się od „boze ile można stać w kolejce, wolniej kasuj” itd te biedne ekspedientki nie mogą się odezwać wiec z reguły ja się odzywam i mówię, ze kolejka byłaby krotsza i milsza gdyby pan/pani sobie stad poszła i nie narzekał/a iiiii wtedy się zaczyna impreza 😆😆😆
Ja na ogół miła jestem, ale ostatnio we Wrocławiu w biedronce ręce mi opadły. Kolejka od kasy do konca sklepu, 1 kasa otwarta tylko i 3 panie wypakowujące ciasta z malego wozeczka komentując ze ktos 2 bulki i cos tam zostawil byle gdzie i wyszedl, bo nie chciał w tej kolejce stać.... no tez nie rozumiem tego, że w biedronce przeważnie tak jest, że tylko jedna kasa a ludzi tłum i czasem coś mamrocze pod nosem gdy się śpieszę.😁😁😁

reklama
Do góry