reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Noo najlepsze hasło jest dziecko ucz się bo będziesz pracować na kasie jsk ta pani / tymczasem ja po 2 kierunkach studiów mam ochotę przywalić w mordę 😂 kurde uważam że żadna praca nie hańbi a wpajanie dziecku że dany zawód jest czymś gorszy jest straszne
Ja to się zawsze kłócę z takimi elementami w kolejkach 😆 uwielbiam dyskusje zaczynające się od „boze ile można stać w kolejce, wolniej kasuj” itd te biedne ekspedientki nie mogą się odezwać wiec z reguły ja się odzywam i mówię, ze kolejka byłaby krotsza i milsza gdyby pan/pani sobie stad poszła i nie narzekał/a iiiii wtedy się zaczyna impreza 😆😆😆

reklama
Ja to się zawsze kłócę z takimi elementami w kolejkach 😆 uwielbiam dyskusje zaczynające się od „boze ile można stać w kolejce, wolniej kasuj” itd te biedne ekspedientki nie mogą się odezwać wiec z reguły ja się odzywam i mówię, ze kolejka byłaby krotsza i milsza gdyby pan/pani sobie stad poszła i nie narzekał/a iiiii wtedy się zaczyna impreza 😆😆😆
mnie rozwalają ludzie, którzy uważają że każdy pracownik sklepu może sobie stanąć na obojętnie której kasie w każdym momencie :D

o, ja też jestem kolejkowa drama queen. Tzn. generalnie mi się włącza drama queen jak ktoś się zachowuje jak kretyn. A później chodzę wściekła przez tydzień, że autobus pełen ludzi, w tym facetów, a ja jedyna bronię nastolatki przed pijanym kolesiem, który ja zaczepia. Mąż mi gaz pieprzowy i takie metalowe coś co wygląda jak korek analny kupił na wypadek, gdyby ktoś mnie chciał obić w trakcie jakiejs dziwnej akcji.

To prawda za wiele powiedzieć nie możemy. Ja zawsze mam satysfakcję kiedy klient drze mordę i myśli że ja pokaże mu słabości tez zacznę krzyczeć lub płakać a ja niewzruszona spokojnym głosem mu odpowiadam - wkurw jest jeszcze większy wtedy . Uważam że nie można pokazywać słabości bo już po tobie bd 🙈😝

Pracuje w handlu jaki zastępca kierownika. Zazwyczaj ludzie nie czytają regulaminów zwrotu albo próbują zwracać używana ciuchy i jak nie jest po ich myśli to się zaczyna. Czasem też krzyczą czy nie da die szybciej kasować - jakby die dało to by się kasowało szybciej
Pracowałam przez 4lata w handlu i powiedziałam nigdy więcej 😂🤷‍♀️, chociaż zawsze miałam ubaw jak prosili panią kierownik i przychodziłam i pytałam słuchałam, a oni dalej zawzięcie mówili, że czekają na panią kierownik, a ja mówię no to proszę przeczytać ze zrozumieniem plakietkę 😂🙈(ja, że młodziutka i tak wyglądałam, dwa warkocze robiłam to już wcale). Ludzie są straszny po sklepach, do dziś czasami potrafię komuś coś powiedzieć, a mój mąż to wcale nie ugryzie się w język, ale no w sumie na chamstwo nie można przytakiwać 🙈

Boszz podziwiam dla mnie spożywka jedt najgorsza pod względem zapier@)!& . Podziwiam ludzi którzy dają radę pracować w tego typu sklepach - fizycznie chyba nie dałabym rady
Dałabyś radę, szybko człowiek nabiera wprawy,siły 😂😂. Chociaż nie powiem, bo facetom z doświadczenia ciężki to przychodziło 🤷‍♀️, dlatego w tym zawodzie więcej kobiet 🙈. Bo dziewczyny na zmianie wodę przerzucały, a facetowi dawałyśmy chipsy bo nie szło 🙈🤷‍♀️

Podziwiam wszystkich, którzy pracują w jakichkolwiek usługach.
Nieco ponad rok pracowałam w ten sposób i po tym czasie miałam ochotę wysadzić awanturujących się lub niezadowolonych gości.

Bardzo cenię sobie spokój w mojej pracy.
Ja myślam kiedyś, że chociaż w instytucjach finansowych, m. In. Bank jakoś inaczej Ci ludzie się odnoszą, zachowują, ale tam też potrafią być takie rozmowy, że włosy się jeża na głowie 🤷‍♀️😂

Podziwiam wszystkich, którzy pracują w jakichkolwiek usługach.
Nieco ponad rok pracowałam w ten sposób i po tym czasie miałam ochotę wysadzić awanturujących się lub niezadowolonych gości.

Bardzo cenię sobie spokój w mojej pracy.
Ja pracowałam w 3 roznych miejscach, odziezowka, kosmetyka i kantor i poza pojedynczymi przypadkami wkur...ących sytuacji dobrze to wspominam, ja ogolnie lubie pracę z ludźmi i ludzi na ogół😁 Najbardziej wkur...ali mnie szefowie😁😂

Dawać mi tu 2 kreski.... gały nacieszyć.

"Kto w sklepie pracuje ten sie z kabaretu nie smieje"... Hehheeh.

Wstalam ledwo co cala noc meczylam sie z bolem piersi. Pieką niesamowicie. Wczoraj myslalam ze @ przyjdzie szybciej. Zazwyczaj przychodzi z samego rana narazie cisza. Ale jestem jak tykajaca bomba. Bardzo mozliwe ze do jutra juz bedzie 🩸.

reklama
"Kto w sklepie pracuje ten sie z kabaretu nie smieje"... Hehheeh.

Wstalam ledwo co cala noc meczylam sie z bolem piersi. Pieką niesamowicie. Wczoraj myslalam ze @ przyjdzie szybciej. Zazwyczaj przychodzi z samego rana narazie cisza. Ale jestem jak tykajaca bomba. Bardzo mozliwe ze do jutra juz bedzie 🩸.
A może to nie na okres 😏😏😏😏

Do góry