pluto_nova
Moderator
napewno!Jak okleina odejdzie to znaczy, że ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno!Jak okleina odejdzie to znaczy, że ciąża?
ja mam stracha i nauczona jestem ostatnimi doswiadczeniami ze nie sie co spieszyc. Nawet nie mam testu w domu. Wole poczekac az przyjdzie @ jak nie przyjdzie to zrobie test.Ja bym już dawno sikała na plastik
Trzymam kciuki! I podziwiam za cierpliwość heheja mam stracha i nauczona jestem ostatnimi doswiadczeniami ze nie sie co spieszyc. Nawet nie mam testu w domu. Wole poczekac az przyjdzie @ jak nie przyjdzie to zrobie test.
Ale jaka radość bylaby, gdyby się okazałoz ze rośnie.Nooo trochę mi szkoda przed świętami wydać 58 zł na betę o wartości np 3 i kolejne 58 żeby sprawdzić czy idzie w górę.
albo zrobie 15 w terminie @.Trzymam kciuki! I podziwiam za cierpliwość hehe
Albo zawód, że to zastrzyk a ja wydałam 100 zł na obserwacje spadającej bety zamiast kupić za to 1/10 leków na kolejny cykl.Ale jaka radość bylaby, gdyby się okazałoz ze rośnie.
Ciekawe faktycznie jaki byłby wynik podwójnej bety. Jak to szybko spadaCo do 2 kresek to ja nadal mam te pozastrzykowe więc niestety nic innego nie pokaże.
Nie wiem ale te testy są za czułe. sądząc po testach już wyschniętych to beta spada (ten z soboty ma najbardziej widoczną kreskę)Ciekawe faktycznie jaki byłby wynik podwójnej bety. Jak to szybko spada
A może nie spada