reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja i mój w miarę normalny bezciążowy cykl.
No Idea Idk GIF by UFC

reklama
haha też miałam w tym cyklu 23 dni! Każdy cykl to jakieś inne zaskoczenie 🤡
Ja wiem z czego to wynikało, bo poprzedni cykl miałam sztuczny i mój organizm po prostu wystartował z owulacją jak dziki, jak tylko leki przestały działać :D. Normalnie mam w miarę równe, około czterotygodniowe cykle.

Ale cóż mi z tych owulacji jak one nie przynoszą ciąży 🤷.

A wiesz mniej więcej na jakim etapie cyklu jesteś?
Myślę, że po owulacji to na pewno bo miałam takie dni uczucia wilgotności. Ja się nastawiam na okres w okolicach 34-37 dc. Taka już moja uroda z tymi okresami. Były próby regulowania luteiną i co. Jajco. Tylko przy antykoncepcji miałam cykle 28 dniowe 😩

Ja wiem z czego to wynikało, bo poprzedni cykl miałam sztuczny i mój organizm po prostu wystartował z owulacją jak dziki, jak tylko leki przestały działać :D. Normalnie mam w miarę równe, około czterotygodniowe cykle.

Ale cóż mi z tych owulacji jak one nie przynoszą ciąży 🤷.
przynajmniej wiesz dlaczego. Mi się wydaje że bardziej normalne cykle miałam tuż po odstawieniu tabletek 🙃

Tak krótki to nowość a owulację miałam raczej 15dc więc niedobrze że tak szybko już przyszła @. Plus pierwszy dzień lekkie plamienie, dwa kolejne jakby więcej ale teraz na koniec 2 dnia jakby się waćpannie odechciewalo lecieć. Jak już wyszarpie z lekarzami by ogarnęli TSH będzie trzeba większe dochodzenie zrobić 🧐

reklama
Do góry