AScarlett
Moderator
@Lady With Cats mi mozesz w sumie już wpisać
Właśnie się zaczyna potop.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co, przekładasz drożność?@Lady With Cats mi mozesz w sumie już wpisać
Wiesz co chyba zostawię. Wychodzi mi ze bedzie 11dc wtedy wiec mysle ze jeszcze ok. Chyba czułam podskórnie ze moj organizm mnie zrobi w ch.ja i mialam umówione na kalendarzykowy 8dcI co, przekładasz drożność?
No to też mi się wydaje, że będzie ok. Chyba lekarz nie powinien mieć nic przeciwko.Wiesz co chyba zostawię. Wychodzi mi ze bedzie 11dc wtedy wiec mysle ze jeszcze ok. Chyba czułam podskórnie ze moj organizm mnie zrobi w ch.ja i mialam umówione na kalendarzykowy 8dc
Minus i minus daje plusNie. Nie będzie.
Myślisz się. Nie na tu ani jednej dziewczyny która byłaby szczerze zazdrosna czy zawistnaSzczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije
Jeżeli sikał na niego facet, to może raka?a co jeszcze może być jak test pokazuje dwie kreski?
Teraz widzęA teraz widzisz? (to nadal zastrzyk-jestem 10 dni po zastrzyku)
Jakie likiery robisz, zdradź jakiś dobry przepisNo średnio teraz w promkach widziałam między 22-35zl. Akurat muszę kupić bo likiery na święta rodzinie robię, więc jestem w temacie
Moja bratanica tak bardzo chciala rodzeństwo, że naklamala pani przedszkolance, że mamusia w ciąży, a pani czym prędzej pogratulowała mojej bratowej, która wcięło, bo byla po 7 latach leczenia niepłodności i 3 poronieniach i ta jedna donoszona ciaza była ostatnia, tylko wzbraniali się mówić młodej, że mama nie będzie miała więcej dzieci...Wczoraj odbierając synka z przedszkola usłyszałam od Pani, ze caly dzien opowiada o tym, ze mama ma w brzuszku dzidzie... no i nie mam wyboru teraz
Eee ja bym chciała pannę. Ja jestem panna, mój brat to panna i tata. Wszyscy mega pozytywni i ugodowi i i zasadzie z wszystkimi znakami się dogaduje dobrze, a w domu mam byka, koziorożca i wodnika i też super znaki i charaktery. Ja nie chce tylko skorpiona. To jedyny miesiąc u mnie na pauzowanieWłaśnie! Marnota z tymi kreskami!
Wszystkie się boją mieć dziecko zodiakalną pannę