Calineczka92
Fanka BB :)
Przykro , ale nowy cykl, nowe możliwości!hejka, u mnie zupełnie bez zaskoczenia - kreska tylko jedna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro , ale nowy cykl, nowe możliwości!hejka, u mnie zupełnie bez zaskoczenia - kreska tylko jedna
Ooo nie, dwóch wag w domu bym nie zdzierżyła.Ja chce najbardziej na świecie skorpiona na drugim miejscu waga
To masz jakąś chujoqa wagę w domuOoo nie, dwóch wag w domu bym nie zdzierżyła.
Ich niezdecydowanie mnie wqrwia.
Jak jadę z moją wagą na zakupy, to potrzebowałabym wtedy chyba jakichś dopalaczy.
No i zabiera się do wszystkiego na ostatnią chwilę, a w urzędach potrzebuje koziorożca, czyli mnie.
Nie obrażaj mojej mamy.To masz jakąś chujoqa wagę w domu
Sama jestem wagą i nigdy nie miałam problemów z podejmowaniem decyzji. Nie odkładam też rzeczy na ostatnia chwilę bo mnie to stresuje.Nie obrażaj mojej mamy.
Przyjmiemy Cię do naszej grupy bez mrugnięcia okiema kto na mnie poczeka te pół roku?
Ja uwielbiam piermikowy i chałwowyA robię z likier toffifee z przepisu z thermomixa, po łatwiźnie, bo do wykonania 16 szt.
A baranki no helloW idealnym świecie, w którym każdy seks w płodne dni oznacza ciążę, jeśli miałabym patrzeć na znaki, to brałabym:
- byka,
- raka,
- koziorożca (wiadomka, że dwa koziorożce się dogadają),
- wagę ewentualnie, jakbym nauczyła ją zdecydowania, bo generalnie się dogadujemy.
Znaków, których absolutnie nie chcę:
- bliźniaki (mój ojciec- i on ma dwie osobowości- typowy bliźniak),
- skorpion (wredny typ),
- ryby (obrażalskie- każda ryba, którą znałam lub znam obrażała się o byle ).
Czekamy, czekamy i rączki na 2 kreski zacieramy.Heloł, ja tak z doskoku.
Termin @ na 14.12 ciekawa jestem
Takich z jedynych objawów co mam to ból piersi, czasem zawroty głowy i strasznie szybko mecze się z czym kolwiek dodatkowo przeziębienie mnie trzyma