reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja chce najbardziej na świecie skorpiona 😂😂😂 na drugim miejscu waga
Ooo nie, dwóch wag w domu bym nie zdzierżyła.

Ich niezdecydowanie mnie wqrwia.
Jak jadę z moją wagą na zakupy, to potrzebowałabym wtedy chyba jakichś dopalaczy.
No i zabiera się do wszystkiego na ostatnią chwilę, a w urzędach potrzebuje koziorożca, czyli mnie.

W idealnym świecie, w którym każdy seks w płodne dni oznacza ciążę, jeśli miałabym patrzeć na znaki, to brałabym:
- byka,
- raka,
- koziorożca (wiadomka, że dwa koziorożce się dogadają😉),
- wagę ewentualnie, jakbym nauczyła ją zdecydowania, bo generalnie się dogadujemy.

Znaków, których absolutnie nie chcę:
- bliźniaki (mój ojciec- i on ma dwie osobowości- typowy bliźniak),
- skorpion (wredny typ),
- ryby (obrażalskie- każda ryba, którą znałam lub znam obrażała się o byle 💩).

a kto na mnie poczeka te pół roku? 😂
Przyjmiemy Cię do naszej grupy bez mrugnięcia okiem 😁
A robię z likier toffifee z przepisu z thermomixa, po łatwiźnie, bo do wykonania 16 szt. 😂😂🙈
Ja uwielbiam piermikowy i chałwowy😋😋😋
W idealnym świecie, w którym każdy seks w płodne dni oznacza ciążę, jeśli miałabym patrzeć na znaki, to brałabym:
- byka,
- raka,
- koziorożca (wiadomka, że dwa koziorożce się dogadają😉),
- wagę ewentualnie, jakbym nauczyła ją zdecydowania, bo generalnie się dogadujemy.

Znaków, których absolutnie nie chcę:
- bliźniaki (mój ojciec- i on ma dwie osobowości- typowy bliźniak),
- skorpion (wredny typ),
- ryby (obrażalskie- każda ryba, którą znałam lub znam obrażała się o byle 💩).
A baranki no hello 🐏🐑

U mnie w domu mam Mąż Panna, reszta Koziorożec, Baran i Wodnik i ja też Baran.

reklama
Do góry