reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dobry zołzy jadowite czy jak to szło ;)

Jakie likiery robisz, zdradź jakiś dobry przepis😇

Moja bratanica tak bardzo chciala rodzeństwo, że naklamala pani przedszkolance, że mamusia w ciąży, a pani czym prędzej pogratulowała mojej bratowej, która wcięło, bo byla po 7 latach leczenia niepłodności i 3 poronieniach i ta jedna donoszona ciaza była ostatnia, tylko wzbraniali się mówić młodej, że mama nie będzie miała więcej dzieci...

Eee ja bym chciała pannę. Ja jestem panna, mój brat to panna i tata. Wszyscy mega pozytywni i ugodowi i i zasadzie z wszystkimi znakami się dogaduje dobrze, a w domu mam byka, koziorożca i wodnika i też super znaki i charaktery. Ja nie chce tylko skorpiona. To jedyny miesiąc u mnie na pauzowanie 😁

Miałam ciężki tydzień w pracy, ale właśnie was nadgonilam. Uff

Od którego dnia cyklu robicie owulacyjnye testy? Mi się tak rozjechał cykl poprzedni na tych suplach wszystkich, że mial 26 dni. Wg mnie dzięki inozytolowi. Dotąd miałam 28-33. I teraz od kiedy te testy owu mam robić dumam...

Ja chce najbardziej na świecie skorpiona 😂😂😂 na drugim miejscu waga

reklama
reklama
Dobry zołzy jadowite czy jak to szło ;)

Jakie likiery robisz, zdradź jakiś dobry przepis😇

Moja bratanica tak bardzo chciala rodzeństwo, że naklamala pani przedszkolance, że mamusia w ciąży, a pani czym prędzej pogratulowała mojej bratowej, która wcięło, bo byla po 7 latach leczenia niepłodności i 3 poronieniach i ta jedna donoszona ciaza była ostatnia, tylko wzbraniali się mówić młodej, że mama nie będzie miała więcej dzieci...

Eee ja bym chciała pannę. Ja jestem panna, mój brat to panna i tata. Wszyscy mega pozytywni i ugodowi i i zasadzie z wszystkimi znakami się dogaduje dobrze, a w domu mam byka, koziorożca i wodnika i też super znaki i charaktery. Ja nie chce tylko skorpiona. To jedyny miesiąc u mnie na pauzowanie 😁

Miałam ciężki tydzień w pracy, ale właśnie was nadgonilam. Uff

Od którego dnia cyklu robicie owulacyjnye testy? Mi się tak rozjechał cykl poprzedni na tych suplach wszystkich, że mial 26 dni. Wg mnie dzięki inozytolowi. Dotąd miałam 28-33. I teraz od kiedy te testy owu mam robić dumam...
A robię z likier toffifee z przepisu z thermomixa, po łatwiźnie, bo do wykonania 16 szt. 😂😂🙈

Do góry