reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Jeśli u Ciebie to nie ma związku z seksem to pewnie partnera był wykluczyła.
Chociaż nie podoba mi się to co napisalas we wcześniejszym poście, że przy zapaleniu pęcherza sikasz co 3 godziny. Ja nawet co 15, 30 minut potrafię chodzić przy piciu dużej ilości wody. I właśnie przetrzymywanie powoduje u mnie od razu zapalenie pęcherza.
Także wykluczenie takich sytuacji żeby nie przemarznąć albo żeby nie przewiało. Nawet przejście gołą stopą po zimnym kaflu potrafiło wywołać zapalenie. Nawet u lekarza ginekologa badam się w skarpetach 🤣
Nie No, mąż wykluczony i to na 100%.
Zresztą, jak pisałam wcześniej- prędzej to on był zagrożony z mojej strony.

Co do tego przetrzymania- to nie wzięło mi się to znikąd: albo lekarka mi to powiedziała, albo na zajęciach anatomii i fizjologii profesor, albo moja mama, która też to ma.
I to się sprawdza- przy zapaleniu nie można wręcz latać co 10 minut do toalety.
Zresztą, dla mnie to męka.

No ja mam tak, że nawet na południu Francji przy kąpieli w ciepłym morzu złapałam zapalenie😞.

cześć dziewczyny, chciałam się poradzić w jednej kwestii. Może ktoraś z Was spotkała się z jakaś opinia. W związku z tym, ze teraz mamy przymuszona przerwę w staraniach po usunięciu mięśniaka i torbieli endometrialnych spotkałam się z różnymi opiniami lekarzy. Jedni mówią, ze wziąć te 4 miesiące tabletki anty, żeby się mięśniaki i endometrioza nie odnowiła. Drudzy, żeby nie brać bo się cykl rozreguluje.

Moze coś mi doradzacie ? Bo ja totalnie nie wiem co robić 🤷‍♀️
Wiesz co, nawet przed ivf przy endometriozie często wycisza się chorobę tabletkami anty albo nawet sztuczną menopauzą. Albo chociaż idzie w długą stymulację, którą się zaczyna tabletkami anty. Więc to co Ci lekarze radzą nie jest bezpodstawne.

Nie No, mąż wykluczony i to na 100%.
Zresztą, jak pisałam wcześniej- prędzej to on był zagrożony z mojej strony.

Co do tego przetrzymania- to nie wzięło mi się to znikąd: albo lekarka mi to powiedziała, albo na zajęciach anatomii i fizjologii profesor, albo moja mama, która też to ma.
I to się sprawdza- przy zapaleniu nie można wręcz latać co 10 minut do toalety.
Zresztą, dla mnie to męka.

No ja mam tak, że nawet na południu Francji przy kąpieli w ciepłym morzu złapałam zapalenie😞.
To ciekawe co piszesz o tym przetrzymywaniu. Co człowiek to metoda. No, ale wiem że u mnie to się nie sprawdza 🙂

reklama
Do góry