Brownie1992
Moderator
Ja też tak właśnie robięDokładnie o to mi chodzi , bo ja pociągam temat, że dodatkowo .
Ja bym wzięła Furaginę rumianek i żurawine jadła ale to ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak właśnie robięDokładnie o to mi chodzi , bo ja pociągam temat, że dodatkowo .
Ja bym wzięła Furaginę rumianek i żurawine jadła ale to ja
Kiedyś też była moda na picie herbatki z bratka, nie wiem czy ktoś kojarzyAaa dziewczyny które mają problem z cera to z naturalnych sposób, które wiadomo cudów nie wiadomo jakich nie zrobią, ale nie zaszkodzą to polecam czystek pić
Ja kocham ziołowe herbaty, więc zawsze jak na coś są to czemu nie pićJa też tak właśnie robię
Nie No, mąż wykluczony i to na 100%.Jeśli u Ciebie to nie ma związku z seksem to pewnie partnera był wykluczyła.
Chociaż nie podoba mi się to co napisalas we wcześniejszym poście, że przy zapaleniu pęcherza sikasz co 3 godziny. Ja nawet co 15, 30 minut potrafię chodzić przy piciu dużej ilości wody. I właśnie przetrzymywanie powoduje u mnie od razu zapalenie pęcherza.
Także wykluczenie takich sytuacji żeby nie przemarznąć albo żeby nie przewiało. Nawet przejście gołą stopą po zimnym kaflu potrafiło wywołać zapalenie. Nawet u lekarza ginekologa badam się w skarpetach
Wiesz co, nawet przed ivf przy endometriozie często wycisza się chorobę tabletkami anty albo nawet sztuczną menopauzą. Albo chociaż idzie w długą stymulację, którą się zaczyna tabletkami anty. Więc to co Ci lekarze radzą nie jest bezpodstawne.cześć dziewczyny, chciałam się poradzić w jednej kwestii. Może ktoraś z Was spotkała się z jakaś opinia. W związku z tym, ze teraz mamy przymuszona przerwę w staraniach po usunięciu mięśniaka i torbieli endometrialnych spotkałam się z różnymi opiniami lekarzy. Jedni mówią, ze wziąć te 4 miesiące tabletki anty, żeby się mięśniaki i endometrioza nie odnowiła. Drudzy, żeby nie brać bo się cykl rozreguluje.
Moze coś mi doradzacie ? Bo ja totalnie nie wiem co robić
Oo, robię nasiadówki z rumianku.No tak, ale dodatkowo np. Rumianek nawet nie trzeba pić można też się podmywac a ma działania przeciwbakteryjne i przeciwzapalnie. A żurawinę dodatkowo łykać nie zaszkodzi
To ciekawe co piszesz o tym przetrzymywaniu. Co człowiek to metoda. No, ale wiem że u mnie to się nie sprawdzaNie No, mąż wykluczony i to na 100%.
Zresztą, jak pisałam wcześniej- prędzej to on był zagrożony z mojej strony.
Co do tego przetrzymania- to nie wzięło mi się to znikąd: albo lekarka mi to powiedziała, albo na zajęciach anatomii i fizjologii profesor, albo moja mama, która też to ma.
I to się sprawdza- przy zapaleniu nie można wręcz latać co 10 minut do toalety.
Zresztą, dla mnie to męka.
No ja mam tak, że nawet na południu Francji przy kąpieli w ciepłym morzu złapałam zapalenie.
To dobrze, bo też czasami od nerek potrafi się robić.Oo, robię nasiadówki z rumianku.
To mi pomaga.
Nie, to nie od nerek.
hejka, u mnie zupełnie bez zaskoczenia - kreska tylko jedna@ZuKinia22 @Kejcik a co z Waszymi bo nie kojarzę żebyście coś pisały, albo pominęłam, ale pochwalcie się tymi kreseczkami