G
guest-1715015400
Gość
dziękuje za rady będę działaćTak, ja bym i herbatę żurawinowa jak i rumianek piła czy też czystek, plus jadła nie zaszkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje za rady będę działaćTak, ja bym i herbatę żurawinowa jak i rumianek piła czy też czystek, plus jadła nie zaszkodzi
Tak, ale ja mówię dodatkowoHerbata z pokrzywy tez jest moczopędna albo można sobie piwko strzelić
Jednak jak jest jakaś bakteria to te naturalne sposoby są o kant tyłka rozbić
O kurcze, masakra. Ja miałam kiedyś nawracającymi stanami zapalnymi w pochwie i dopiero dobry antybiotyk, plus doleczenie w 100% mi pozbyło się tego problemu , ale to już moja gin się zawzięła bo jej nie dawało to już spokojuWszystko spoko, tylko przy zapaleniu nie powinno się często sikać, bo częste sikanie powoduje, że potem co i rusz lata się do toalety.
Ja mimo, że przy zapaleniu muszę ciągle siku, to chodzę co 3-4 godziny, bo inaczej by była tragedia.
11 lat się z tym zmagam, dwa tygodnie temu robiłam badania bakteriologiczne w kierunku chorób wzmagających nawracające zapaleni pęcherza i nic nie wyszło.
Dokładnie, dlatego ja nawet na naturalne sposoby nie patrzę.Herbata z pokrzywy tez jest moczopędna albo można sobie piwko strzelić
Jednak jak jest jakaś bakteria to te naturalne sposoby są o kant tyłka rozbić
Jak szybko zadziałasz to minie raz dwa.dziękuje za rady będę działać
Jeśli u Ciebie to nie ma związku z seksem to pewnie partnera był wykluczyła.To jest właśnie zmieniony partner xD.
No i u mnie seks nie jest problemem.
Raz złapałam po basenie albo latałam gdzieś z gołą pipką i kikinda.
To jeszcze z czasów sprzed męża .
No i ja jestem jego pierwszą, więc raczej on by ode mnie złapał niż ja od niego.
No tak, ale dodatkowo np. Rumianek nawet nie trzeba pić można też się podmywac a ma działania przeciwbakteryjne i przeciwzapalnie. A żurawinę dodatkowo łykać nie zaszkodziDokładnie, dlatego ja nawet na naturalne sposoby nie patrzę.
Zaczyna się, to od razu zaczynam brać Furaginę- zwykle po 2-3 dniach przechodzi.
Raz musiałam antybiotyk wziąć. To była jedna tabletka, ale zdziałała cuda.
Najlepiej zadziałać ķompleksowoNo tak, ale dodatkowo np. Rumianek nawet nie trzeba pić można też się podmywac a ma działania przeciwbakteryjne i przeciwzapalnie. A żurawinę dodatkowo łykać nie zaszkodzi
Dokładnie o to mi chodzi , bo ja pociągam temat, że dodatkowo .Najlepiej zadziałać ķompleksowo