reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

mam tabletki jakieś na zapalenie pęcherza to popróbuje z nimi,tu gdzie mieszkam tabletki na zapalenie pęcherza są na receptę 🥲 także nim bym się zapisała do lekarza gdzie kolejki są tragiczne to już będzie po owu i staraniach,także mam nadzieje ze te tabsy dupe mi uratują akurat są z Polskiej apteki kupione także wierze ze dadzą radę 😣 tez jakieś duże zapalenie to nie jest tylko początek także jest szansa ze to szybko ogarnę,jeszcze w razie co popatrzę na necie za ty monuralem czy da się zamówić
Z naturalnych sposobów polecam tez herbate z żurawiną im więcej tym lepiej, pić dużo wody żeby jak najwięcej sikać, no i podmywanie.
Furagina też jest u Ciebie na receptę?

reklama
mam tabletki jakieś na zapalenie pęcherza to popróbuje z nimi,tu gdzie mieszkam tabletki na zapalenie pęcherza są na receptę 🥲 także nim bym się zapisała do lekarza gdzie kolejki są tragiczne to już będzie po owu i staraniach,także mam nadzieje ze te tabsy dupe mi uratują akurat są z Polskiej apteki kupione także wierze ze dadzą radę 😣 tez jakieś duże zapalenie to nie jest tylko początek także jest szansa ze to szybko ogarnę,jeszcze w razie co popatrzę na necie za ty monuralem czy da się zamówić
Jedz dodatkowo żurawinę, bo dziewczyny też polecały.

Z naturalnych sposobów polecam tez herbate z żurawiną im więcej tym lepiej, pić dużo wody żeby jak najwięcej sikać, no i podmywanie.
Furagina też jest u Ciebie na receptę?
Wszystko spoko, tylko przy zapaleniu nie powinno się często sikać, bo częste sikanie powoduje, że potem co i rusz lata się do toalety.

Ja mimo, że przy zapaleniu muszę ciągle siku, to chodzę co 3-4 godziny, bo inaczej by była tragedia.
11 lat się z tym zmagam, dwa tygodnie temu robiłam badania bakteriologiczne w kierunku chorób wzmagających nawracające zapaleni pęcherza i nic nie wyszło🤷🏻‍♀️.

Wszystko spoko, tylko przy zapaleniu nie powinno się często sikać, bo częste sikanie powoduje, że potem co i rusz lata się do toalety.

Ja mimo, że przy zapaleniu muszę ciągle siku, to chodzę co 3-4 godziny, bo inaczej by była tragedia.
11 lat się z tym zmagam, dwa tygodnie temu robiłam badania bakteriologiczne w kierunku chorób wzmagających nawracające zapaleni pęcherza i nic nie wyszło🤷🏻‍♀️.
A mąż się badał w tym kierunku?
Ja z poprzednim partnerem miałam notorycznie zapalenie pęcherza po seksie. W badaniach nic nie wychodziło. Zmieniłam partnera i problem się skończył. Tzn miewam czasami ale bardziej jest to z mojej winy, nie wiem przetrzymam siku albo przemarzne.
Edit Wniosek lekarza był taki, że to były partner był winowajcą 😅

reklama
A mąż się badał w tym kierunku?
Ja z poprzednim partnerem miałam notorycznie zapalenie pęcherza po seksie. W badaniach nic nie wychodziło. Zmieniłam partnera i problem się skończył. Tzn miewam czasami ale bardziej jest to z mojej winy, nie wiem przetrzymam siku albo przemarzne.
To jest właśnie zmieniony partner xD.
No i u mnie seks nie jest problemem.
Raz złapałam po basenie albo latałam gdzieś z gołą pipką i kikinda.
To jeszcze z czasów sprzed męża 😉.

No i ja jestem jego pierwszą, więc raczej on by ode mnie złapał niż ja od niego.

Do góry