G
guest-1715015400
Gość
Ale komedia,ja to serio szczęście mam jestem dzień po okresie i już można działać a mi się przyplątało jakieś zasrane zapalenie pęcherza po prostu idealny czas ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teleporada, monural jedna saszetka na noc i następnego dnia możesz działaćAle komedia,ja to serio szczęście mam jestem dzień po okresie i już można działać a mi się przyplątało jakieś zasrane zapalenie pęcherza po prostu idealny czas ..
Furaginę w domu masz, jak tak, to zacznij brać.Ale komedia,ja to serio szczęście mam jestem dzień po okresie i już można działać a mi się przyplątało jakieś zasrane zapalenie pęcherza po prostu idealny czas ..
Masz szansę nie myśleć o tym wszystkim, tylko cieszyć się z seksu.A ja odwaliłam , pojechaliśmy na week i zapomniałam termometru, w najistotniejszym czasie , bo owu jak będzie to na dniach, niby 11-12mm miał pęcherzyk 7 grudnia, owu apl na 12 mi pokazują, wczoraj test owu zrobiłam, ale bladziocha. Aczkolwiek testy chociaż owu wzięłam ze sobą, zrobię wieczorem . Chociaż trzonowanie jest . Idę do nowego gin w poniedziałek, to może usg mi zrobi i będzie coś wiedzieć, bo jeśli nie będzie owu biorę na pobudzenie owu, jeśli będzie to poczekam jeszcze, bo będzie wychodziło na to, że się wszystko rozkręca.
Miłego dnia
dziekujePrzez przeglądarkę, klikasz w siebie i masz na dole swoje "wpisy"
Tak robię . Przypomniałam sobie o tym po seksie i pomyślałam:,, jebac to przynajmniej się wyspie"Masz szansę nie myśleć o tym wszystkim, tylko cieszyć się z seksu.
TakA działa? Czy z trzona robi się fest konar?
mam tabletki jakieś na zapalenie pęcherza to popróbuje z nimi,tu gdzie mieszkam tabletki na zapalenie pęcherza są na receptę także nim bym się zapisała do lekarza gdzie kolejki są tragiczne to już będzie po owu i staraniach,także mam nadzieje ze te tabsy dupe mi uratują akurat są z Polskiej apteki kupione także wierze ze dadzą radę tez jakieś duże zapalenie to nie jest tylko początek także jest szansa ze to szybko ogarnę,jeszcze w razie co popatrzę na necie za ty monuralem czy da się zamówićTeleporada, monural jedna saszetka na noc i następnego dnia możesz działać