reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
A ja odwaliłam 😂😂🙈, pojechaliśmy na week i zapomniałam termometru🤷‍♀️😂, w najistotniejszym czasie 😂🙈, bo owu jak będzie to na dniach, niby 11-12mm miał pęcherzyk 7 grudnia, owu apl na 12 mi pokazują, wczoraj test owu zrobiłam, ale bladziocha😂. Aczkolwiek testy chociaż owu wzięłam ze sobą, zrobię wieczorem 😂🙈. Chociaż trzonowanie jest 😂🙈. Idę do nowego gin w poniedziałek, to może usg mi zrobi i będzie coś wiedzieć, bo jeśli nie będzie owu biorę na pobudzenie owu, jeśli będzie to poczekam jeszcze, bo będzie wychodziło na to, że się wszystko rozkręca.
Miłego dnia💚❤️

A ja odwaliłam 😂😂🙈, pojechaliśmy na week i zapomniałam termometru🤷‍♀️😂, w najistotniejszym czasie 😂🙈, bo owu jak będzie to na dniach, niby 11-12mm miał pęcherzyk 7 grudnia, owu apl na 12 mi pokazują, wczoraj test owu zrobiłam, ale bladziocha😂. Aczkolwiek testy chociaż owu wzięłam ze sobą, zrobię wieczorem 😂🙈. Chociaż trzonowanie jest 😂🙈. Idę do nowego gin w poniedziałek, to może usg mi zrobi i będzie coś wiedzieć, bo jeśli nie będzie owu biorę na pobudzenie owu, jeśli będzie to poczekam jeszcze, bo będzie wychodziło na to, że się wszystko rozkręca.
Miłego dnia💚❤️
Masz szansę nie myśleć o tym wszystkim, tylko cieszyć się z seksu.

Masz szansę nie myśleć o tym wszystkim, tylko cieszyć się z seksu.
Tak robię 😂. Przypomniałam sobie o tym po seksie i pomyślałam:,, jebac to przynajmniej się wyspie"😂

Edit: potem może sikne na test owu bo jestem ciekawa jak to u mnie sprawdzi, chociaż temu nie ufam do końca 😂

A działa? 😁 Czy z trzona robi się fest konar?
Tak :D
Ogólnie np w viagrze jest Sildenafil, ale on dziala jakby "niezaleznie" od glowy, czyli staje i juz.
A ten tadalafil ma nawet w ulotce napisane, że dziala dopiero jak jest jakis bodziec i podniecenie i to sie sprawdza.
Moj Stary kiedyś mial wlasnie jakies blokady w glowie i poslalam go do lekarza. Dal mu tadalafil i w zasadzie kilka razy wzial i juz nie potrzeba, bo wszystko dziala jak nalezy.
Ale np jak jest owu czasem bierze, żeby byla pewność xD

reklama
Teleporada, monural jedna saszetka na noc i następnego dnia możesz działać ;)
mam tabletki jakieś na zapalenie pęcherza to popróbuje z nimi,tu gdzie mieszkam tabletki na zapalenie pęcherza są na receptę 🥲 także nim bym się zapisała do lekarza gdzie kolejki są tragiczne to już będzie po owu i staraniach,także mam nadzieje ze te tabsy dupe mi uratują akurat są z Polskiej apteki kupione także wierze ze dadzą radę 😣 tez jakieś duże zapalenie to nie jest tylko początek także jest szansa ze to szybko ogarnę,jeszcze w razie co popatrzę na necie za ty monuralem czy da się zamówić

Do góry