Ja znam kilka panien i mam z nimi dobry kontakt. Łapiemy flow .Swoją drogą mój brat jest zodiakalna panna i w ogóle nie wpisuje się te charakrystyki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znam kilka panien i mam z nimi dobry kontakt. Łapiemy flow .Swoją drogą mój brat jest zodiakalna panna i w ogóle nie wpisuje się te charakrystyki
Może w jakaś super seksi śnieżynkeI to świąteczne ❄ chyba przebiorę się w bałwanka a męża w dziadka mroza
Idealnie więc się wpisuję w te charakterystyke. Brzuch juz mam tylko dzidzi w nim brak, co psuje innym odbior mnieMoże w jakaś super seksi śnieżynke
Z bałwana to brzuszek jedynie pasuje
Życzę Ci pozytywu już niedługoIdealnie więc się wpisuję w te charakterystyke. Brzuch juz mam tylko dzidzi w nim brak, co psuje innym odbior mnie
Ja również kazdej z nas, byśmy mogły utworzyć swoją prywatną grupę Mamuś po świętych ❄Życzę Ci pozytywu już niedługo
a kto na mnie poczeka te pół roku?Ja również kazdej z nas, byśmy mogły utworzyć swoją prywatną grupę Mamuś po świętych ❄
@olka11135 bo nie chce panny xDa kto na mnie poczeka te pół roku?
Spoko, my se z mężem pykamy w seks, żeby popykać, także poczekam.a kto na mnie poczeka te pół roku?
Znając życie to jaa kto na mnie poczeka te pół roku?
Myślę, że ja bo starania wznowimy dopiero marzec- kwiecień, ale zanim się udaa kto na mnie poczeka te pół roku?