Błondziorno wszystkim jadowitym żmijom.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz widzisz? (to nadal zastrzyk-jestem 10 dni po zastrzyku)
Przyszłam pooglądać kreseczki a tu kreseczek brak .
Ja co chwile latam do toalety sprawdzać czy okres już nadszedł, a tu cisza. Czuje się napompowana jak balon.
Czy jest jakaś możliwość na tym forum bym zobaczyła gdzieś moje posty? Bo potrzebuje jednej informacji która tu zamieściłam, a nigdzie nie mogę odszukać. :-/
To prawda, Na żywo ta kreska jest widoczna z daleka, tylko zdj tak pogarsza jakość i kolory. No ale wczoraj był test z allegro więc to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2 dni. Albo będzie biały/mniej widoczny albo ciemniejszy. No i w sumie robiłam z moczu trzymanego max ok 3-4h bo często wstaje siku w nocy.Jakby ciemniejszy niz wczoraj
To prawda, Na żywo ta kreska jest widoczna z daleka, tylko zdj tak pogarsza jakość i kolory. No ale wczoraj był test z allegro więc to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2 dni. Albo będzie biały/mniej widoczny albo ciemniejszy. No i w sumie robiłam z moczu trzymanego max ok 3-4h bo często wstaje siku w nocy.
Pani, u mnie to drogie rzeczy! 50 zł sama beta +8 za usługę pielęgniarską.A może tak bete 2 razy
Właśnie! Marnota z tymi kreskami!Dobra, dzisiaj 3 dziewczyny testują, gdzie są Wasze kreski? ;> wyskakujcie już z tego porannego moczu, ile można trzymać