Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może szczeniaczkia co jeszcze może być jak test pokazuje dwie kreski?
Wiesz dziewczyny maja prawo die denerwować bo większość z nas jest tu dość długo i się razem wspieramy w starania, które u niektórych trwają już bardzo długo . A ty wchodzisz na wątek i wrzucasz test a my nic nawet o tobie nie wiemy . Ja jestem z dziewczynami od marca, a to i tak krótki staż w staraniu w porównaniu z innymi tutaj obecnymi. Warto czasem pomyśleć przeczytać zasady wątku a nie wchodzić z brudnymi butamiRozumiem, ze bycie niemiłym to jedyne na co stać. Pozostało mi współczuć
Mnie tez ominęło ale mamy tutaj takie laski zajebiste, że poradziły sobie eleganckoTyle mnie ominęło, ale może lepiej, bo szkoda komentarza . Pretensje o bycie nie miłym, wymaganie coś od innych, a nie zrobienie czegoś od siebie, tak najłatwiej i bardzo nie ładnie, bo przeczytać ciężko , ale wbijać innym szpile łatwo i jeszcze ciągniecie głupio tematu.
A teraz widzisz? (to nadal zastrzyk-jestem 10 dni po zastrzyku)Ja nic nie widzę tu