reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Rozumiem, ze bycie niemiłym to jedyne na co stać. Pozostało mi współczuć :)
Wiesz dziewczyny maja prawo die denerwować bo większość z nas jest tu dość długo i się razem wspieramy w starania, które u niektórych trwają już bardzo długo . A ty wchodzisz na wątek i wrzucasz test a my nic nawet o tobie nie wiemy . Ja jestem z dziewczynami od marca, a to i tak krótki staż w staraniu w porównaniu z innymi tutaj obecnymi. Warto czasem pomyśleć przeczytać zasady wątku a nie wchodzić z brudnymi butami

Tyle mnie ominęło, ale może lepiej, bo szkoda komentarza 🙈. Pretensje o bycie nie miłym, wymaganie coś od innych, a nie zrobienie czegoś od siebie, tak najłatwiej i bardzo nie ładnie😪, bo przeczytać ciężko 🤷‍♀️, ale wbijać innym szpile łatwo 🤷‍♀️ i jeszcze ciągniecie głupio tematu🤷‍♀️.

Tyle mnie ominęło, ale może lepiej, bo szkoda komentarza 🙈. Pretensje o bycie nie miłym, wymaganie coś od innych, a nie zrobienie czegoś od siebie, tak najłatwiej i bardzo nie ładnie😪, bo przeczytać ciężko 🤷‍♀️, ale wbijać innym szpile łatwo 🤷‍♀️ i jeszcze ciągniecie głupio tematu🤷‍♀️.
Mnie tez ominęło 😂 ale mamy tutaj takie laski zajebiste, że poradziły sobie elegancko

Załączniki

• 20221210_053224.jpg
    20221210_053224.jpg
    777,1 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry