reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Każdy mierzy swoją miarą, wolę być niemiła niż mieć braki z zakresu podstawówki 🤷‍♀️
Myślę, że jesteś tylko taka wygadana w ,,internetach" i szczerzej współczuję Ci negatywnych emocji jakie w Tobie siedzą. Widać, że problem ze sobą masz do tego stopnia, że ublizasz obcym osobom.

reklama
Już możesz spier***** 😘😘😘😘

Tak mi się przypomniało

Przechwytywanie.JPG

Szczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije :)
Szczerze, to jak nie chciałaś czytać pierwszego postu, to w jaki sposób dokonałaś wyboru akurat tego tematu do zadania pytania? Może, np. na forum dla wędkarzy nie ma zawistników i jest im wszystko jedno, czy ktoś wparowuje z buta i nie w temacie? Myślę, że warto spróbować 😊

Myślę, że jesteś tylko taka wygadana w ,,internetach" i szczerzej współczuję Ci negatywnych emocji jakie w Tobie siedzą. Widać, że problem ze sobą masz do tego stopnia, że ublizasz obcym osobom.

Myślę - to w Twoim przypadku zdecydowanie za dużo :D Skoro pokonała Cię instrukcja wykonania testu ciążowego

Do mamy sobie w domu tak możesz mówić smutna i skrzywdzona dziewczynko. Macie racje, ze pomyliłam wątki, bo jak widzę to ten jest raczej jest dla psychicznie chorych i intelektualnie i emocjonalnie upośledzonych osób. Instrukcje testu znam. Cieszę sie po prostu po 4 latach starań. Ale widzę, ze empatii oczekują osoby, które same mają jej deficyt. To moj ostatni post w tym wątku. Zgubiłam sie w internetach. :)

Do mamy sobie w domu tak możesz mówić smutna i skrzywdzona dziewczynko. Macie racje, ze pomyliłam wątki, bo jak widzę to ten jest raczej jest dla psychicznie chorych i intelektualnie i emocjonalnie upośledzonych osób. Instrukcje testu znam. Cieszę sie po prostu po 4 latach starań. Ale widzę, ze empatii oczekują osoby, które same mają jej deficyt. To moj ostatni post w tym wątku. Zgubiłam sie w internetach. :)

Paaaaaaa.
I jak kiedyś kupisz buty do biegania nie zapomnij wysłać fotek na jakimś forum dla osób jeżdżących na wózkach.
Będą wniebowzięci😘

Za to ty wyzwaniem pokazujesz jaka jesteś.
Współczuję.

Najwidoczniej bardzo się zgubiłaś.
I na dodatek jesteś niemiła.

reklama

Mam nadzieję, że z tej radości i masy empatii wrzuciłaś ten test też na jakieś forum dla ludzi chorych na raka i przystępujących do adopcji 😉

Do góry