Zazuu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?
Nie. Nie będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?
Na zdjęciu ciężko na tych testach coś zobaczyć bo robiłam o 4 rano- przy sztucznym świetle. Poza tym to tylko kreska z zastrzyku więc nie ma znaczenia poza tym, że jeszcze nie ma sensu liczyć na wiarygodny test.Ja nic nie widzę tu
Czytałaś pierwszy post wątku?Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?
Rozumiem, ze bycie niemiłym to jedyne na co stać. Pozostało mi współczućNie dziwię się, że masz problem z jego interpretacją skoro nie umiesz czytać ze rozumieniem pierwszego postu na tym wątku
Rozumiem, ze bycie niemiłym to jedyne na co stać. Pozostało mi współczuć
Szczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije
Szczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije
lepiej być jadowitą żmiją niż laską bez empatii, niepotrafiącą czytać instrukcjiSzczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije
I vice versa.Szczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije