reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża? 😁🤭
Czytałaś pierwszy post wątku?
Wrzucam print screena, żeby dotarło.
To nie jest post do chwalenia się swoim pozytywnym testem.
Nie kojarzę Cię w ogóle.

Załączniki

• 1AB22DA8-E3E2-4B3B-AD51-1962BFD374E8.jpeg
    1AB22DA8-E3E2-4B3B-AD51-1962BFD374E8.jpeg
    105,8 KB · Wyświetleń: 76
Szczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije :)
lepiej być jadowitą żmiją niż laską bez empatii, niepotrafiącą czytać instrukcji 🤷🏻‍♀️🤣

reklama
Szczerze to nie czytałam pierwszego postu i nie miałam takiego zamiaru. Za to zazdrość i zawiść jaką tutaj można spotkać utwierdza mnie w tym, że dobrze zrobiłam. Życzę miłego wieczoru i żegnam jadowite żmije :)
I vice versa.
Wystarczyło przeczytać pierwszy post.
Empatia też czasem się przydaje.
Niektóre z dziewczyn starają się latami i nigdy dwóch kresek nie ujrzały.

Do góry