reklama
pluto_nova
Moderator
takKazali aż pół roku przerwy???
Ano.Oho znów wszystkie oglądają mecz
Skoro Chorwacja już przeszła, to trzeba oglądać, kto będzie ich rywalem w półfinałach.
Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Tak tak to na erekcję dla mężczyzn... Mi to lekarka przepisała jako lek eksperymentalny no i akurat mi się ładnie sprawdził.cooooo? Google mówi, że to na erekcję, to to? Jaka jest poprawa? Ile tego bierzesz? I od jak długo?
MyszkaMiki30
a co jeszcze może być jak test pokazuje dwie kreski?Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?
Moonstone
Moderator
Covid?a co jeszcze może być jak test pokazuje dwie kreski?
G
guest-1675184289
Gość
pewnie, że będzie piękne krechy, gratulacje!Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?
olka11135
Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?
Nie dziwię się, że masz problem z jego interpretacją skoro nie umiesz czytać ze rozumieniem pierwszego postu na tym wątku
reklama
Dong
A kiedy miałaś testować? Bo na dzisiaj nikogo nie widziałam na pierwszej stronieHej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?