królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nie lezy mi to...ale pewnie nie zajdę i tak. Zdecydowanie wolę rodzić od stycznia do czerwcaOd dzisiaj poczęte dzieci będą rodzić się we wrześniu.
Jak ten czas leci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie lezy mi to...ale pewnie nie zajdę i tak. Zdecydowanie wolę rodzić od stycznia do czerwcaOd dzisiaj poczęte dzieci będą rodzić się we wrześniu.
Jak ten czas leci.
Bardzo możliwe miałaś usg w tym cyklu?Muszę nadmienić, że słaby mam ten @ trochę. 2 dzien a w sumie nie leje się za mocno. Tampony takie jakieś mało nasiąkniete, tyle, ze brzuch mi dał wczoraj do wiwatu... i tak dumam sobie czy to wina slabego endometrium? Przepraszam z gory jeśli Was to zniesmacza, obiecuję nie dodawać zdjęć
@Malinowa_chmurka pomuszA podaj link do tego, bo mi wyskoczyły pod tą nazwą preparaty na potencję dla mezczyzn
Bo to są preparaty na potencję dla mężczyzn. I je się stosuje też u kobiet na poprawę endometrium.A podaj link do tego, bo mi wyskoczyły pod tą nazwą preparaty na potencję dla mezczyzn
Napiszę tak- wisi mi to.Nie lezy mi to...ale pewnie nie zajdę i tak. Zdecydowanie wolę rodzić od stycznia do czerwca
Kazali aż pół roku przerwy???mam nadzieję, że i mi zleci te pół roku
A działa? Czy z trzona robi się fest konar?Dziewczyny ten tadalafil to dokladnie jest środek wspomagający erekcje u mężczyzn.
Nie pytajcie skąd wiem xD
Ja nic nie widzę tuTak wogóle robiłam dziś rano test o czułości 25 (tego mi nie szkoda) żeby sprawdzić czy zastrzyk nadal się utrzymuje no i jeszcze coś widać więc muszę czekać ma prawilną biel.