reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

To znaczy lekkim podwyższeniem nie ma się co przejmować.

Przyjrzyj się tylko, ile wody wypijasz w ciągu dnia, bo lekko podwyższony hematokryt może być wtedy, gdy się wypija za mało płynów.
A jak hemoglobina wyszła?
oj wody to ja piję spooooro, a szczególnie przed pobraniem bo jak nie zatankuje kilka litrów to krew nie leci 🤦🏻‍♀️😁

Hemoglobina 31 przy wartościach [20-41]

Generalnie wszystkie wyniki w praktycznie w środku wartości tylko jakoś lekarz się ociąga z przesłaniem TSH o które najbardziej się boje i dla którego powtarzam badanie ...😐

reklama
zaczynam się martwić. Okresu brak i się na niego nie zapowiada. Pęcherzyk pękł napewno bo byłam na monitoringu. Test wczoraj popołudniu bielusienki… nie wiem co jest. Czy jeszcze testować czy dać sobie spokój.
Też tak miałam w październikowym cyklu, więc nie martw się.
Okres przyszedł 6 dni później.
Do 7 dni opóźnienia to norma.

Muszę nadmienić, że słaby mam ten @ trochę. 2 dzien a w sumie nie leje się za mocno. Tampony takie jakieś mało nasiąkniete, tyle, ze brzuch mi dał wczoraj do wiwatu... i tak dumam sobie czy to wina slabego endometrium? Przepraszam z gory jeśli Was to zniesmacza, obiecuję nie dodawać zdjęć 🤪😂😇

reklama
Cześć ☺ melduje że u mnie 10dc, byłam na monitoringu i okazało się że owulacja będzie w weekend także dzialamy 😎 A jak któraś z was ma problem z cienkim endometrium, u mnie Tadalafil zdziałał cuda 🤯
Ja brałam i o ile przed owulacją było 9mm o tyle 2 dni po było już 5mm więc to pompuje endometrium sztucznie- wraz z mniejszą dawką i endo się kurczy. Dla osób które nie mają prawdziwych problemów z endo może ok ale jak jest prawdziwy problem to nie pomoże.

Do góry