reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

To znaczy lekkim podwyższeniem nie ma się co przejmować.

Przyjrzyj się tylko, ile wody wypijasz w ciągu dnia, bo lekko podwyższony hematokryt może być wtedy, gdy się wypija za mało płynów.
A jak hemoglobina wyszła?
oj wody to ja piję spooooro, a szczególnie przed pobraniem bo jak nie zatankuje kilka litrów to krew nie leci 🤦🏻‍♀️😁

Hemoglobina 31 przy wartościach [20-41]

Generalnie wszystkie wyniki w praktycznie w środku wartości tylko jakoś lekarz się ociąga z przesłaniem TSH o które najbardziej się boje i dla którego powtarzam badanie ...😐

reklama
zaczynam się martwić. Okresu brak i się na niego nie zapowiada. Pęcherzyk pękł napewno bo byłam na monitoringu. Test wczoraj popołudniu bielusienki… nie wiem co jest. Czy jeszcze testować czy dać sobie spokój.
Też tak miałam w październikowym cyklu, więc nie martw się.
Okres przyszedł 6 dni później.
Do 7 dni opóźnienia to norma.

Muszę nadmienić, że słaby mam ten @ trochę. 2 dzien a w sumie nie leje się za mocno. Tampony takie jakieś mało nasiąkniete, tyle, ze brzuch mi dał wczoraj do wiwatu... i tak dumam sobie czy to wina slabego endometrium? Przepraszam z gory jeśli Was to zniesmacza, obiecuję nie dodawać zdjęć 🤪😂😇

reklama
Cześć ☺ melduje że u mnie 10dc, byłam na monitoringu i okazało się że owulacja będzie w weekend także dzialamy 😎 A jak któraś z was ma problem z cienkim endometrium, u mnie Tadalafil zdziałał cuda 🤯
Ja brałam i o ile przed owulacją było 9mm o tyle 2 dni po było już 5mm więc to pompuje endometrium sztucznie- wraz z mniejszą dawką i endo się kurczy. Dla osób które nie mają prawdziwych problemów z endo może ok ale jak jest prawdziwy problem to nie pomoże.

Do góry