reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Inofolic to mio-inozytol i fakt, ze ma kwas foliowy. Ja biorę i puerie uno i akurat inofem. Mio-inozytol wspomaga wzrost komórek jajowych i reguluje trochę hormony, wiec jest polecany, gdy jest pcos, nie ma owulacji itp.

Preparaty typu inofolic i inofem zawierają kwas foliowy, wiec bierze się go wówczas podwójnie, ale na na forum polecały dziewczyny z Aliness. Tam kwasu foliowego już nie ma.

Na pewno nie myślałabym w kategorii albo pueria albo inofolic. Ginekolog mogła mieć trochę co innego na myśli, niektórzy ginekolodzy nic nie mówią o tym, żeby brać suplementy typu pueria w okresie starań, wiec inofolic miał zapewnić Ci inozytol i kwas foliowy. I tyle. Natomiast nie zapewnia choliny, DHA itd.
Super dzięki za rzeczowa odpowiedź ❤️

reklama
Dziewczyny czy możliwa jest aż taka różnica w TSH? W środę 4,4 dzisiaj 2,94?
:O

Cześć ☺ melduje że u mnie 10dc, byłam na monitoringu i okazało się że owulacja będzie w weekend także dzialamy 😎 A jak któraś z was ma problem z cienkim endometrium, u mnie Tadalafil zdziałał cuda 🤯
cooooo? Google mówi, że to na erekcję, to to? Jaka jest poprawa? Ile tego bierzesz? I od jak długo?

reklama
Do góry