reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dziewczyny czy możliwa jest aż taka różnica w TSH? W środę 4,4 dzisiaj 2,94?
:O

Sprawdź to, ja też byłam w szoku 😉

reklama
Okres się skończył to znowu można działać i kolejna nadzieja ze może tym razem wyjdzie 🤯 będzie 6 cykl starań …mam nadzieje ze wyjdzie bo póki co to najlepiej wychodzi mi nakręcanie się i odczuwanie ze jestem w ciąży kiedy jest to okres a nie żadna cionsz 🙈 pomyśleć ze myślałam jeszcze nie tak dawno ze odstawię antykoncepcję i po jednym strzale będę w ciazy 🫢 ale człowiek naiwny był

Okres się skończył to znowu można działać i kolejna nadzieja ze może tym razem wyjdzie 🤯 będzie 6 cykl starań …mam nadzieje ze wyjdzie bo póki co to najlepiej wychodzi mi nakręcanie się i odczuwanie ze jestem w ciąży kiedy jest to okres a nie żadna cionsz 🙈 pomyśleć ze myślałam jeszcze nie tak dawno ze odstawię antykoncepcję i po jednym strzale będę w ciazy 🫢 ale człowiek naiwny był
No niestety nie jedna z nas tak myślała ...

Dziewczyny, bede się już z Wami żegnała. Beta przyrasta, progesteron tez jest w porządku ☺️ Dziękuje za dobre rady i wsparcie w trakcie tych starań. Gdyby nie monitoring owulacji u gina, dalej polegalabym na aplikacji w telefonie 🥴Życzę, zeby każda z Was już wkrótce zobaczyła te upragnione 2 kreski i za 9 miesięcy tuliła swoje dzieciątko. Piszę to w swoje 34 urodziny i moim życzeniem jest aby każdej z Was się udało 🍀 powodzenia laski!

reklama
kurcze a jeśli ferrytyna dosłownie po środku wartości ref a hematokryt już ponad (lekko) to znaczy że jednak przesada z żelazem?
To znaczy lekkim podwyższeniem nie ma się co przejmować.

Przyjrzyj się tylko, ile wody wypijasz w ciągu dnia, bo lekko podwyższony hematokryt może być wtedy, gdy się wypija za mało płynów.
A jak hemoglobina wyszła?

Do góry