nikaplis
Fanka BB :)
Dziewczyny czy możliwa jest aż taka różnica w TSH? W środę 4,4 dzisiaj 2,94?
Sprawdź to, ja też byłam w szoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy możliwa jest aż taka różnica w TSH? W środę 4,4 dzisiaj 2,94?
tak w tym samyma w tym samym labie robiłaś?
niby nie ale ponad 4 jest ponad normę, a prawie już 3 tak to wyniki męża i mnie zastanawia na ile to "normalne" o się na tym nie znamAle Ty nie masz niewiadomo jak dużej różnicy. Masz prawie 3 i lekko ponad 4.
oooo dzięki śliczne, bo nie mogłam znaleźć żródła w internecie, które mi coś powie. To teraz czekamy na wyniki ANTY TG i ANTY TPO i USG, żeby się upewnić
Sprawdź to, ja też byłam w szoku
No niestety nie jedna z nas tak myślała ...Okres się skończył to znowu można działać i kolejna nadzieja ze może tym razem wyjdzie będzie 6 cykl starań …mam nadzieje ze wyjdzie bo póki co to najlepiej wychodzi mi nakręcanie się i odczuwanie ze jestem w ciąży kiedy jest to okres a nie żadna cionsz pomyśleć ze myślałam jeszcze nie tak dawno ze odstawię antykoncepcję i po jednym strzale będę w ciazy ale człowiek naiwny był
To znaczy lekkim podwyższeniem nie ma się co przejmować.kurcze a jeśli ferrytyna dosłownie po środku wartości ref a hematokryt już ponad (lekko) to znaczy że jednak przesada z żelazem?