reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Większość pytań z tego wątku wypada konsultować z lekarzem a dziewczyny konsultują np. z @Zazuu 🙃
tak, ale moim zdaniem czym innym jest prekonsultacja wyników badań czy generalnie wybór badań do zrobienia, rozmowy o suplach, czy nawet upewnianie się co do właściwego wyboru lekarza poprzez potwierdzanie tutaj prawidłowości jego twierdzen (co może skutkować zmiana lekarza po prostu), a co innego przyjmowanie leków na receptę inaczej niż wg wskazań lekarza. Nie uważam, żeby rozsądne było przyjmowanie leków na receptę inaczej niż według zaleceń lekarza na podstawie porad anonimowych osób z internetu, które nie biorą/nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje rady.

Ja tak tylko chciałam napisać, że jutro tj. 08.12 o 5:09 jest pełnia także wiecie 😆 nie spać, a trzonować 😝
Jak w ogóle można spać przy takim księżycu?!
insomnia GIF

Błondziorno!

Chciałam tylko napisać, że spałam, jak suseł, a o 5:09 mój mąż dawno jest w drodze do pracy😝. Zresztą żadnego księżyca u nas nie ma teraz.

Mąż tylko wczoraj piec niechcący do 80 st. rozhulał i spaliśmy przy otwartych oknach w całym mieszkanku, bo kaloryferów nie dało się dotknąć🥵.

Ostatnia edycja:
Chciałabym tak, u mnie każda taka noc z głowy…🙄

U mnie kiedyś też. Ale mam teraz spoko leki i nie ma już nieprzespanych nocy 😝

Ale trzonig wcześniej był. Ostatnio owu miałam właśnie 24dc to zobaczymy. Dziecko znowu będę miała spod znaku panny wiec pewnie mnie wywiozą ale cóż. Widać już tak musi być 🤣

reklama
U mnie kiedyś też. Ale mam teraz spoko leki i nie ma już nieprzespanych nocy 😝

Ale trzonig wcześniej był. Ostatnio owu miałam właśnie 24dc to zobaczymy. Dziecko znowu będę miała spod znaku panny wiec pewnie mnie wywiozą ale cóż. Widać już tak musi być 🤣
"Trzonig" brzmi jak nowa dyscyplina olimpijska 😁

Do góry