reklama
Bolilol
Fanka BB :)
tak, ale moim zdaniem czym innym jest prekonsultacja wyników badań czy generalnie wybór badań do zrobienia, rozmowy o suplach, czy nawet upewnianie się co do właściwego wyboru lekarza poprzez potwierdzanie tutaj prawidłowości jego twierdzen (co może skutkować zmiana lekarza po prostu), a co innego przyjmowanie leków na receptę inaczej niż wg wskazań lekarza. Nie uważam, żeby rozsądne było przyjmowanie leków na receptę inaczej niż według zaleceń lekarza na podstawie porad anonimowych osób z internetu, które nie biorą/nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje rady.Większość pytań z tego wątku wypada konsultować z lekarzem a dziewczyny konsultują np. z @Zazuu
hachette
Jak w ogóle można spać przy takim księżycu?!Ja tak tylko chciałam napisać, że jutro tj. 08.12 o 5:09 jest pełnia także wiecie nie spać, a trzonować
wiktoria708
Melduje zgodnie z 8 grudnia, że biało. Dziś 15dpo i dzień spodziewanej @, objawów zero wiec czekam cierpliwe aż nadejdzie, pewnie jak zwykle się coś przesunie
wiktoria708
No właśnie ja mówiłam do mojego ej zobacz jak łysy swieci a on tylko na drugi bok sie przekręciłJak w ogóle można spać przy takim księżycu?!
Błondziorno!
Chciałam tylko napisać, że spałam, jak suseł, a o 5:09 mój mąż dawno jest w drodze do pracy. Zresztą żadnego księżyca u nas nie ma teraz.
Mąż tylko wczoraj piec niechcący do 80 st. rozhulał i spaliśmy przy otwartych oknach w całym mieszkanku, bo kaloryferów nie dało się dotknąć.
Chciałam tylko napisać, że spałam, jak suseł, a o 5:09 mój mąż dawno jest w drodze do pracy. Zresztą żadnego księżyca u nas nie ma teraz.
Mąż tylko wczoraj piec niechcący do 80 st. rozhulał i spaliśmy przy otwartych oknach w całym mieszkanku, bo kaloryferów nie dało się dotknąć.
Ostatnia edycja:
hachette
Chciałabym tak, u mnie każda taka noc z głowy…No właśnie ja mówiłam do mojego ej zobacz jak łysy swieci a on tylko na drugi bok sie przekręcił
olka11135
Chciałabym tak, u mnie każda taka noc z głowy…
U mnie kiedyś też. Ale mam teraz spoko leki i nie ma już nieprzespanych nocy
Ale trzonig wcześniej był. Ostatnio owu miałam właśnie 24dc to zobaczymy. Dziecko znowu będę miała spod znaku panny wiec pewnie mnie wywiozą ale cóż. Widać już tak musi być
reklama
Owulacja
"Trzonig" brzmi jak nowa dyscyplina olimpijskaU mnie kiedyś też. Ale mam teraz spoko leki i nie ma już nieprzespanych nocy
Ale trzonig wcześniej był. Ostatnio owu miałam właśnie 24dc to zobaczymy. Dziecko znowu będę miała spod znaku panny wiec pewnie mnie wywiozą ale cóż. Widać już tak musi być