reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

tak, ale moim zdaniem czym innym jest prekonsultacja wyników badań czy generalnie wybór badań do zrobienia, rozmowy o suplach, czy nawet upewnianie się co do właściwego wyboru lekarza poprzez potwierdzanie tutaj prawidłowości jego twierdzen (co może skutkować zmiana lekarza po prostu), a co innego przyjmowanie leków na receptę inaczej niż wg wskazań lekarza. Nie uważam, żeby rozsądne było przyjmowanie leków na receptę inaczej niż według zaleceń lekarza na podstawie porad anonimowych osób z internetu, które nie biorą/nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje rady.
Szczerze mówiąc od kiedy czytam forum, kwestionuję praktycznie każdą decyzję lekarzy :D. Bo zawsze okazuje się, że wg czyjegoś lekarza to bzdura, błąd, nie ta metoda... Nie mówię oczywiście o porównywaniu bardzo indywidualnych przypadķów, ale zawsze chyba znajdzie się taki, gdzie lekarz zdwcydował inaczej w podobnej sprawie. Nooo i teraz bez forum nie wiadomo byłoby, że tego lekarza trzeba zmienić, a ten ma rację 😛

reklama
No jeśli zapłodnią te oocyty, wychowają zarodki i podadzą jej zanim zamrożą to jest świeży transfer. Pytanie czy na cyklu sztucznym czy naturalnym. Czy czekają na jej naturalną owu czy blokują ją tym estradiolem w plastrach?
Ona nie wie, bo jej nie mówią 🤦‍♀️... podobno. Ma przyklejać i tyle. To jej jedyny lek. A transfer na dniach.

Ale jeżeli ćwiczysz od dłuższego czasu i nie masz jakiś problemów z odklejającą się kosówką czy łożyskiem, to przecież można ćwiczyć całą ciąże. Ba nawet jest to bardzo na plus
Właśnie wiesz tego nie wiem a jestem z tych osób co się bardziej przejmują:) to często taki bardzo siłowy trening z ciężarami więc jak ma mnie to stresować, to wolę mieć spokojną głowę.

reklama
Właśnie wiesz tego nie wiem a jestem z tych osób co się bardziej przejmują:) to często taki bardzo siłowy trening z ciężarami więc jak ma mnie to stresować, to wolę mieć spokojną głowę.

No jak nie robisz tego od kilku dni to ja nie widzę przeciwskazań, pełno jest takich dziewczyn np. na IG

Przechwytywanie.JPG

Do góry