A u Ciebie szybko spadła?Zależy też od podanych dawek, czy jedna czy więcej. Czy beta spadała szybko czy były zawirowania. Dużo też zależy od organizmu.
Ja zaszłam po 5 cyklach w zdrową ciążę
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
W 3 tyg z 1260A u Ciebie szybko spadła?
Dziękuję, dałaś mi nadziejęW 3 tyg z 1260
Do zera spadła w 3 tyg? Czy były jakieś pozostałości w wyniku bety?W 3 tyg z 1260
Bibi89
Ostatni pomiar z krwi to było chyba 8 o ile dobrze pamietam. Na drugi dzień zrobiłam test z moczu i już była tylko 1 kreskaDo zera spadła w 3 tyg? Czy były jakieś pozostałości w wyniku bety?
Mnie kazała pani dr sprawdzać do zeraOstatni pomiar z krwi to było chyba 8 o ile dobrze pamietam. Na drugi dzień zrobiłam test z moczu i już była tylko 1 kreska
To wgl możliwe żeby wynik był zero?
Badałaś dzisiaj? Ja jutro mam badanie i mam nadzieje, ze bedzie 0Mnie kazała pani dr sprawdzać do zera
To wgl możliwe żeby wynik był zero?
4 tygodnie po podaniu mtx.
Badałam, spadło, ale szczerze liczyłam na zero a spada coraz wolniej.Badałaś dzisiaj? Ja jutro mam badanie i mam nadzieje, ze bedzie 0
Wcześniej jakieś bardziej te spadki były
Trzymam kciuki za jutro!
Patka2207
hej , ile miałaś dawek mtx ?Zależy też od podanych dawek, czy jedna czy więcej. Czy beta spadała szybko czy były zawirowania. Dużo też zależy od organizmu.
Ja zaszłam po 5 cyklach w zdrową ciążę
reklama
Tez skończyło mi się krwawienie jakieś 3 dni temuBadałaś dzisiaj? Ja jutro mam badanie i mam nadzieje, ze bedzie 0