reklama
W charakterystyce leku (ChPL) jest napisane „co najmniej 6 miesięcy” tez nie rozumiem skąd te rozbieżnościTak, jestem tego swiadoma wiec na pewno bedziemy sie zabezpieczac. Zastanawiam sie tylko dlaczego w roznych krajach sa inne opinie na temat dlugosci czekania.
olka11135
Fanka BB :)
W charakterystyce leku (ChPL) jest napisane „co najmniej 6 miesięcy” tez nie rozumiem skąd te rozbieżności
Ciekawe, nam też zalecali 6 miesięcy przerwy i generalnie trzymaliśmy się tego.
Super wiadomość! A ile czasu zajęło wchłanianie?Ja już po kontroli. Nie ma juz tego! Wchłonęło sie. Nie ma. Jajniki jajowody bez śladu. Cudowna wiadomośc. Od lutego będziemy sie prawdopodobnie starać. ☺ jeju jestem taka szczęśliwa dziś.
Cudne wieści! Powodzenia!Ja już po kontroli. Nie ma juz tego! Wchłonęło sie. Nie ma. Jajniki jajowody bez śladu. Cudowna wiadomośc. Od lutego będziemy sie prawdopodobnie starać. ☺ jeju jestem taka szczęśliwa dziś.
nie wiem czy sporo. 8 liwtopada bylam przyjeta z beta cos kolo 200. Miesiaczka wrocila szybko bo 30 dni od krwawienia poprzedniego. A do 8 tygodni nawet podobno można czekac. Teraz po kolejnej robimy wszystkie badania ktore zalecila i zobaczymy.Super wiadomość! A ile czasu zajęło wchłanianie?
Hej! Kiedy miałaś podany mtx? I przy jakiej wartosci?Jest tu ktoś kto ma wyższe wartości niż 200 i czeka aż to w końcu spadnie?
reklama
Pierwsza dawkę przy poniżej 600 ale urosła razy dwa wiec dostałam drugaHej! Kiedy miałaś podany mtx? I przy jakiej wartosci?