A kiedy druga dawkę dostałaś?Pierwsza dawkę przy poniżej 600 ale urosła razy dwa wiec dostałam druga
Po ilu dniach od podania tak urosła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy druga dawkę dostałaś?Pierwsza dawkę przy poniżej 600 ale urosła razy dwa wiec dostałam druga
Po 4 urosla, po 7 dostałam kolejna chociaż trochę zaczęła spadac. I tak sobie spadała i spadaA kiedy druga dawkę dostałaś?
Po ilu dniach od podania tak urosła?
No to dobrze ze spadaPo 4 urosla, po 7 dostałam kolejna chociaż trochę zaczęła spadac. I tak sobie spadała i spada
3 miesiące to kategoryczny zakaz ciąży. Najlepiej liczyć 3 pełne cykle od spadku bety do 0. 6 miesięcy to zalecany czas odczekaniaWłaśnie nie wiem co myslec z tym czekaniem szczerze mówiac. W szpitalu zalecili 3 miesiace. Zadzwoniłam do mojego lekarza i on tez powiedział, ze po 3 miesiacach mamy sie starac. Ja mam juz 38 lat, wiec czas nas goni, a staramy sie juz od 4 lat.
Tak, dlatego ważne żeby od razu po spadku bety suplementowac kwas foliowyMtx podobno w całości wypłukuje kwas foliowy z organizmu. A kwas foliowy odpowiedzialny jest za wady cewy nerwowej.
Zależy też od podanych dawek, czy jedna czy więcej. Czy beta spadała szybko czy były zawirowania. Dużo też zależy od organizmu.Tak, jestem tego swiadoma wiec na pewno bedziemy sie zabezpieczac. Zastanawiam sie tylko dlaczego w roznych krajach sa inne opinie na temat dlugosci czekania.
Super wiadomość, trochę podnosi na duchuZależy też od podanych dawek, czy jedna czy więcej. Czy beta spadała szybko czy były zawirowania. Dużo też zależy od organizmu.
Ja zaszłam po 5 cyklach w zdrową ciążę
Gratulacje zdrowej ciazy!Zależy też od podanych dawek, czy jedna czy więcej. Czy beta spadała szybko czy były zawirowania. Dużo też zależy od organizmu.
Ja zaszłam po 5 cyklach w zdrową ciążę
Miałam zaplanowaną drożność jajowodów na początek września a 19 sierpnia zobaczyłam pozytywny test nie zdążyłam zrobić badania. Ale nie popieram! Lepiej zrobić dla swojego spokoju .Gratulacje zdrowej ciazy!
3 miesiace to na pewno bede czekać, w sensie trzy cykle. Zastanawialam sie zskad rozbieznosc, ze w jednym kraju mowiac 3 miesiace a w drugim 6.
Czy badalas droznosc jajowodów?
U mnie na szczescie jedna dawka i beta w tamtym tygodniu spadla do 24. Jutro ide na kolejne badanie. Przestalam w koncu krwawic, wiec mam nadzieje, ze spadla do 0
Ha ha, idealnie!Miałam zaplanowaną drożność jajowodów na początek września a 19 sierpnia zobaczyłam pozytywny test nie zdążyłam zrobić badania. Ale nie popieram! Lepiej zrobić dla swojego spokoju .