reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Metotreksat - ciąża pozamaciczna

reklama
Nie , nic nie boli , czytam wlasnie o dziewczynach ktorym rosło duzo wiecej i miały czekac do 7 doby... Ehh osiwieje

reklama
Wg protokołu spadek jest, bo bada się w 4 i 7 dobie. Nie wiem czy przy takiej becie tak chętnie podadzą drugą dawkę skoro wg wytycznych nastąpił spadek.
Gdyby to był ból nogi, czy palca, to ok, mozna poczekać. Ale tu kwestia cp, także uważam, że lepiej dmuchać na zimne.
Wychodząc ze szpitala po metotreksacie pytałam lekarki kiedy jest bezpiecznie, że wiadomo, ze nic mi tam nie pęknie. Na co lekarka odpowiedziała, że miała sytuację, że babeczce beta spadła do 0 i wtedy jej pękł jajowód. :o

Także ja (na miejscu autorki) bym dzisiaj podjechała na IP.

Do góry