reklama
Po mojej CP nie ma śladu w usg, jakkolwiek to zabrzmi- bardzo się cieszęJa mam zalecana drożność i powiedział mi, że mtx utrzymuje się 3 miesiące w organizmie a zmiana po cp może się wchłaniać nawet pół roku i myślę, że przez to zalecają to 6miesiecy . Lekarzem nie jestem, tak to zrozumiałam . Drożność ja robię i ewentualnie usunięcie krwiaka po cp
Brzmi normalnie - każda z nas po cp chce to usłyszeć, tez czekam na takie wieściPo mojej CP nie ma śladu w usg, jakkolwiek to zabrzmi- bardzo się cieszę
Patka2207
Fanka BB :)
To super ja 2 tyg temu miałam więcej. Więc nic tylko się cieszyćMoja ciąża miała 1x1cm, ale pani dr mi dziś mówiła ze innej dziewczynie z oddziału która miała podany mtx początkiem listopada się jeszvze do końca nie wchłonęło, wiec naprawdę to jest różnie
No podobno pół roku a nawet więcej od zerowej betyMoja ciąża miała 1x1cm, ale pani dr mi dziś mówiła ze innej dziewczynie z oddziału która miała podany mtx początkiem listopada się jeszvze do końca nie wchłonęło, wiec naprawdę to jest różnie
Hej chciałam się Was doradzić. Czy sama morfologia plemników 1% przy reszcie parametrów prawidłowych to powód do niepokoju? W ciąże zaszłam w 2 miesiącu starań, niestety była to ciąża pozamaciczna, teraz chce iść na badanie drożności, lekarka zaleciła zbadać nasienie a tu taki wynik
Hej chciałam się Was doradzić. Czy sama morfologia plemników 1% przy reszcie parametrów prawidłowych to powód do niepokoju? W ciąże zaszłam w 2 miesiącu starań, niestety była to ciąża pozamaciczna, teraz chce iść na badanie drożności, lekarka zaleciła zbadać nasienie a tu taki wynik
reklama