reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
Bo ciężko bardzo ją znaleźć, ja niby wiem gdzie leży a zawsze z 6 minut szukam:tak: Jakaś taka niewidzialna ta woda... Wygląda jak mleko czy coś takiego...

A w tesco jest tania woda \'mama i ja"

ja też tej wody w rossmannie nie mogłam znaleźć ostatnio...może trzeba ich uświadomić?
Madzioolka nasze Maje tak samo żywione, my już na dwójce jedziemy i codziennie jedną miarkę mm1 zastępowałam mm2. Więc tak jak Olga pisze jest dobrze. Żadnych sensacji nie było. I też na bebilonie jesteśmy

Moj synus wczoraj sprobowal wafelkow ryzowych (Bio z Rossmanna, bez soli), bardzo spodobalo mu sie samodzielne jedzenie i dzisisj tez dostal kawalek do ciamkania.

My od wczoraj zwieszylismy gluten 5 miarek kaszki bobovita na 210 ml bedziemy tak zwiekszac az do 8 miarek w połowie stycznia - bez reakcji, a w sobote debiut jajka:-)

Madzioolka - no tak, Antek tylko na mm... choć w jego przypadku to są 2 butelki dziennie, bo poza tym kaszka, obiad, deserek...
Co do wody, to ja robię mleczko na żywcu :)

reklama
tylko moj nie jadl jajka jeszcze? masakra z ymi nowosciami...my poki co bez owocow i sokow.... za 2 dni mamy sprobowac miesko czy go nie przeczysci ..

Do góry