Aestima
Fanka BB :)
mgordon- wi widziałam to mięsko, ale z gerbera, to nie jest bio;-) tylko hipp i rossman mają bio, ale nie mają ( chyba) samego mięsa. O ile królika takiego bym zaakceptowała, to drób dla mnie musi być bio. Poza tym w tym słoiku tylko 40- 50% to mięso... Dzisiaj jeszcze zadzwonię do rolmięsu, może jednak mają drób w ofercie.
Mamusia- owocków może zjeść chyba max 150g - tak mi się kojarzy.
Kasiawilde- jeśli masz w domu małego alergika, to polecam kaszkę mannę z eko sklepu orkiszową ponoć jakoś łatwiej przyswajalna...
Kaszka orkiszowa - manna jasna BIO 500g Vis Vitalis
Tych mlecznych na bank nie możecie jak na nutrmigenie jesteście. Możesz jeszcze kupić zwyczajną mannę lub kszkę holle- dziewczyny polecały, do nabycia w piotrze i pawle.
CO do bananów itp- ja nie patrzę na etykietki tylko na schematy żywienia i Miesio banana jeszcze nie dostał I w ogóle staram się mu dawać typowo polskie owocki tylko, więc w sumie najczęściej jabłko ,gruszka. Czasem do startego jabłuszka wrzucę mu do smaku słoiczkowej śliwki czy moreli. Jagódki też były
Mamusia- owocków może zjeść chyba max 150g - tak mi się kojarzy.
Kasiawilde- jeśli masz w domu małego alergika, to polecam kaszkę mannę z eko sklepu orkiszową ponoć jakoś łatwiej przyswajalna...
Kaszka orkiszowa - manna jasna BIO 500g Vis Vitalis
Tych mlecznych na bank nie możecie jak na nutrmigenie jesteście. Możesz jeszcze kupić zwyczajną mannę lub kszkę holle- dziewczyny polecały, do nabycia w piotrze i pawle.
CO do bananów itp- ja nie patrzę na etykietki tylko na schematy żywienia i Miesio banana jeszcze nie dostał I w ogóle staram się mu dawać typowo polskie owocki tylko, więc w sumie najczęściej jabłko ,gruszka. Czasem do startego jabłuszka wrzucę mu do smaku słoiczkowej śliwki czy moreli. Jagódki też były
Ostatnia edycja: