reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mój właśnie dostał 1 raz mus z jabłuszka 4 łyżeczki i mu smakowało :-)
traschka
Mama Marysi
Silva to współćzuję, wiem co przechodzisz. Może ty wymyśliłaś co można zjeść na chlebie? Bo ja już rzygam mięsem. Sucha kromka z wędliną przyprawia mnie o mdłości, czasem robię suchego tosta ale ogólnie śniadania to dla mnie trauma.
Aestima
Fanka BB :)
Trasia, może tofu byś mogła?? w eko sklepie na pewno jest i w biedronce. Popytaj teżw eko sklepie- ja jak byłam na diecie beznabiałowej mama mi tam różne pasty kupowała,.. Robiła mi też taką pastę z cukinii- na oliwie z oliwek dusiła na papkę taką jakby i natkę pietruszki wrzucała do tego, bazylię i inne przyprawy i tym smarowałam sobie chlebek razowy...
traschka
Mama Marysi
Aestima dzięki! byłam dziś w sklepie eko i patrzyłam na te pasty, ale one mają w skłądzie dużo różnych niedozwolonych dla mnie rzeczy np sok z cytryny. A tofu nie cierpię ALe pasta z cukini brzmi dobrze. Poczekam jaszcze kilka dni na samej marchewce i wypróbuję.
agatkaT
Fanka BB :)
dziewczyny mam pytanie. Dałam Antosiowi słoiczek Bobovity- jabłka z marchewką.
Zjadł cały słoik!!!!!!!!!!!! Czy to nie za dużo? I mam wrażenie że jeszcze mu mało było...
tak pożerał te owoce że szok... A teraz mam wyrzuty że to za dużo i że coś mu będzie
Zjadł cały słoik!!!!!!!!!!!! Czy to nie za dużo? I mam wrażenie że jeszcze mu mało było...
tak pożerał te owoce że szok... A teraz mam wyrzuty że to za dużo i że coś mu będzie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
AgatkaT co najwyżej może mu sranko przyblokować bo marchewka jest troszkę zatwardzająca, przynajmniej u nas tak działa i wtedy daję Majce słoiczek gruszki albo soczek gruszkowy żeby przywrócić równość w przyrodzie
reklama
Aestima
Nic mu nie bedzie jak nie dostanie codziennie glutenu - wazne by dostawał w miare czesto by organizm sie przyzwyczajił i pózniej nie było alergii.
Olek dostał dzisiaj pierwsze danie z miaskiem, i znowu zjadł moze z 2 lyzeczki i stracil zainteresowanie jedzeniem.
Mleko pije ok. 13, objadek dostaje o 16 wiec powinien byc głodny a on usmiecha sie jak glupol i nic nie chce.
Jutro ugotuje mu sama marchewke - zobaczymy moze domowe mu zasmakuje, tylko kaszke je ładnie z łyzeczki - mleczny dzieciak, moze zaczne te obiadki troszeczke zageszczac kleikiem na mm, co myslicie?
Nic mu nie bedzie jak nie dostanie codziennie glutenu - wazne by dostawał w miare czesto by organizm sie przyzwyczajił i pózniej nie było alergii.
Olek dostał dzisiaj pierwsze danie z miaskiem, i znowu zjadł moze z 2 lyzeczki i stracil zainteresowanie jedzeniem.
Mleko pije ok. 13, objadek dostaje o 16 wiec powinien byc głodny a on usmiecha sie jak glupol i nic nie chce.
Jutro ugotuje mu sama marchewke - zobaczymy moze domowe mu zasmakuje, tylko kaszke je ładnie z łyzeczki - mleczny dzieciak, moze zaczne te obiadki troszeczke zageszczac kleikiem na mm, co myslicie?