reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

Andariel, daaaawno Cię nie widziałam kochana! Jajecznicę z całego jajeczka, dodaję jeszcze troszke wody z miarką mm i jest taka delikatna:tak: Mój też wcina za 2 ale za mięsem nie przepada... jajo do zupki daj jak nie lubi samego. a na twardo zje??

reklama
mój jajeczniczke zje nawet z dwóch całych jajek :) my dajemy małemu tylko od mojej babci najlepiej od zielononóżek :)

a serek kupujemy taki normalny na wage - z paczkowanego to robie tylko zapiekanki ale to dla nas :)

Aestima - bośmy zniknęli na ponad tydzień (na głównym pisałam wczoraj czy przedwczoraj);) ale już jesteśmy:)
Leo jajka w jakiejkolwiek postaci nie chce tknąć (w zupce oczywiście przejdzie, bo nie widzi, ale przyznaje bez bicia, że bardzo rzadko pamiętam by dodać żółtko do zupy:zawstydzona/y:); Nina w jego wieku jadła 2 całe jaja, a ten wybrzydza, gagatek:)

masło tak jak wy 82 % wzwyz ale zamierzam sklarować - dziewczyny z pracy mi poleciły, będę po pół kostki tak robić i przeznaczę to dla małego

jajecznice z całego jajka, tylko mocno roztrzepane muszą byc - zje czasem nawet 2

a ser żółty ja kupuje masdamer, albo radamer - takie ostre smaki serów mu smakuja i zawsze powyżej 25 zł bo tych za 15 zł t-o sero-podobne

no z serami trudno jest...bo jak tanszy to gowien,ko niestety'

ja chcialam kupic cos tylko na zapiekanke zeby stopic i kupiłam jakis grecki zdziwiło mnie ze jakis tani no ale ok...kiedy si stopil nic z niego nei zostalo bo to sam tluszcz był :baffled:

dzięki dziewczyny:)

Andariel Marysia zjada jajecznicę dość chętnie. Kiedyś nawet z 2 jajek zjadła, ale normalnie je z jednego i do tego chlebek z masłem do zagryzania.

ironia a fuj! ble! aż mnie telepnęło;
kati - a dlaczego klarują masło? jakie to ma znaczenie? nie słyszałam o tym wcześniej (tj. o klarowaniu masła oczywiście tak, ale żeby dla dziecka to było wskazane to nie);

reklama
Do góry