reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
Moj juz rozne rzeczy jadl wlasnorecznie - ciasteczka niemowlece, krazki ryzowe i kukurydziane, chlebek, gotowany brokul, czastka pomaranczy, miesko z zupy nawet ciamkal sobie, a dzisiaj twarde jablko (fajnie drapal sobie o zeba). Lubi taka zabawe a poki nie robi mi wielkiego bajzlu jest fajnie.

dzięki kobitki!

chyba spróbuję jak Aestima stosować blw jako gratis :) tylko ja mam dylematy typu jak pokroić marchew, żeby prawdopodobieństwo zakrztuszenia było jak najmniejsze? ;)

a wczoraj byłam w 2 empikach i w innych księgarniach i nigdzie nie mieli książki 'bobas lubi wybór' więc nie mogłam przejrzeć :( a w empiku pani spytała mnie czy to jedno słowo!!! :)

mgordon, Aestima - Antek na wieczorny posiłek już od daaawna dostaje te kaszki rossmanowskie, różne: waniliową, bananową itd. i b.fajnie je toleruje. Raz kupiłam bobovitę, to miał po niej brzuszkowe problemy, a po tych jest idealnie i nigdy nie wybrzydza (on zresztą mało wybrzydza :-D) I napoje też kupuję, a jak teraz jak są w promocji to kupiłam chyba z 15 butelek!

reklama
nestle ? czyli nan
NAN > Home
lub gerber tez firma nestle

Oli pił gerbera1 teraz nan 2 dobranoc. Miesio Aestimy - pił nan 2 a teraz chyba tez nan 2 dobranoc.

Smak neutralny, ja nie smakuje bo nie lubie, ale Aestima twierdzi, ze wszystkie sa słodkie - smakowała:-)

Do góry