reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta jeszcze ja spóźnione życzonka urodzinowe:

Niechaj skrzydła motyla
całują promienie słońca
Niechaj wybiorą Twoje ramię
na swą bezpieczną przystań
i przyniosą Ci szczęście, miłość i dobrobyt
Dzisiaj, jutro, zawsze...

reklama
Martuś ja jeszcze Tobie życzeń nie złożyłam ! Ale składam teraz i są szczere:) Zdrówka ,szczęścia i samej radości wielkie buziaki :))))
Ale fajnie byłoby sie spotkać z Wami:))) super dziewczyny jesteście ! Dobrej nocki

Bietka, Necia i Wam dziękuję za życzenia!

Ja już po kąpieli...
Zaraz się kładę...
Muszę wymyśleć co jutro będe robić, bo narazie planów brak...
Ooo tylko o 18 umówiłam się z babeczką na pomiar, bo ma uszyć mi firanki i ma przyjechać okno wymierzyć...
Wzór już mam ciekawe co ona jeszcze mi doradzi :)

witam sie i ja:-)
Kurczę myślałam że jak się obudzę to będzie świeciło piękne słoneczko a tu..klapa.Ale chyba dosyć ciepło jest mam nadzieje.
ja idę około 9.30 po kolejna recepte dla Bartka na mleczko a potwem hm pewnie z małym pójdziemy na spacerek.
Już mąż mi złożył życzonka więc poranwek był udany.
ja zaraz pije kawke i muszę się ogarnąć.

Aguska dobrze, ze mi przypomniałaś ja muszę zadzwonić i poprosić o receptę na mleczko :)

Mi chłopcy też rano złożyli życzonka...a mało tego Mai też :-)

Kobietki wszystkiego naj naj naj w Naszym dniu :))))
Jak wstałam dziś z łóżka to czekał na mnie prezencik od mężusia :-) Przed wyjściem do pracy po cichaczu mi go zostawił! Miło mi się zrobiło :))))

fajnie że mamy swój dzień:-)a w maju dzień mamy:-)
ja już mam recepte ale wykupie chyba jutro bo nam jeszcze na dziś mleczka wystarczy.
Bartuś już zasnąl:-)
A przed snem musiał oczywiście coś sobie zrobić no i ma limo pod okiem tak intensywnie bawił sie krzesełkiem
Zresztą mój Bartek to ciągle poobijany chodzi zadrapany no szok

Witam !ja tez jestem z mazur ,dokladnie to z Sejn niewiem czy ktos zna takie miasteczko:)bo wiekszosc z was co sa aktywne tutaj to jest z Elku ,Olecka itp a chyba niema nikogo za bardzo z moich okolic,ale mam nadzieje ze i tak jakos bendzie milo tutaj z wami spedzic czas:)pozdrawiam

reklama
Do góry