reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kasiu gratki dla Alexa super filmik
necia35 fajnie że chłopcy zdrowi oby tak dalej
Mój synuś już śpi:-)
Byliśmy dziś na spacerku mimo wiatru i zaliczyliśmy plac zabaw a Bartek był w siódmym niebie:-)
Aguśka bardzo bym chciała żeby byli już zdrowi !
Z Pawełkiem jest już lepiej ale Adaś jest słabiutki :( i strasznie kaszle
Dziś jak mu podawałam antybiotyk to od razu go zwymiotował i nie wiem czy dobrze zrobiłam podając mu jeszcze raz? Trochę się martwię

reklama
Witajcie!!
My już na nogach... Rolety jeszcze pozasłaniane, ale tylko dlatego, że słonko świeci prosto w okienka :)
Zaraz moja mama przyjedzie... :D:D

A wczoraj wieczorem jeszcze teście przyjechali... i trochę nerwów mi zjedli brrrrr

Necia jeżeli Adaś od razu oddał antybiotyk to bardzo dobrze jeżeli podałaś drugą dawkę!

Mi Maja coś w nocy się wierciła, popłakiwała... Ale kumulując...gryzie wszystko, ślini się, były zielone kupki wczoraj i mniejszy apetyt...więc wskazywałoby na zęby... Tylko coś dziąsła na to nie wskazują :/ Pewnie wstawiaja sie któreś i moja gwiazda się męczy :/

A co tam u was dziewczyny?
Jakie poniedziałkowe plany?

Oooo ja muszę jeszcze dzisiaj zadzwonić do pani, która szyje firany na wymiar. Musi przyjść wymierzyć mi okno... bo póki co w dużym pokoju firanek nie mam :) I trezba jakieś uszyć :)

Kinga, dziękuję.

A ja mam już mamę u siebie :-)
Majunia poszła spać...
Wstawiają jej się górne jedynki, ale są jeszcze wysoko, i pewnie trochę pomęczą :-(

Witajcie słonecznie :-)
Marta oj teście mają to do siebie że potrafią denerwować na własnej skórze się o tym przekonuję już od dawna !
a co do Majeczki to pewnie ząbki oby jak najmniej boleśnie to przechodziła !
No dobra idę się jakoś ogarnąć bo od kilku dni mam z tym problem ! Trzymajcie się cieplutko i buziaki dla Waszych skarbów :))))
A i jeszcze jedno fajnie że tu trafiłam :tak: tylko szkoda że nie jestem jak Wy z Iławy :(

necia tak szkoda że nie jesteś z Iławy, ale Olsztyn nie tak daleko jak W-awa i można pojechać w tą czy w tą.. ;) i się spotkać. Ja czasami bywam w Olsztynie z moimi chłopakami:) z reguły na zakupach w Alfie :)

Martus jeszcze raz wszystkiego dobrego!:)

u nas chyba wreszcie koniec jelitowki...zdarza sie jeszcze ze Ola zrobi ze 3 luzniejsze kupki ale to juz nie tragedia...

wczoraj bylam w olsztynie u chrzesniaka bo jakos nie moge sie zebrac od grudnia hehe.

maz mi juz w trase ruszyl, wiec same z Olka siedzimy...Malej sie cos poprzestawialo w tej malej lepetynce...budzi sie od kilku dni o 4/5 rano i marudzi...do tego przekreca sie na bok, ciagnie mnie za pizame albo wlosy, klepie po buzi, ja sie odsuwam a ta dalej do mnie ciagnie...do tego dzis juz ze dwa razy jak zostawialam ja na lozku i szlam tylko na chwilke do kuchni po cos, doslownie na 5sekund to Ola w ryk...wiem ze jestem z nia 24godz na doe, praktycznie sma, ewentualnie z moja mama, ale do tej pory tak nie miala:/ wczoraj skonczyla 11miesiecy i jej sie poprzestawialo...musze cos z tym zrobic...

Milego dnia mamuski:)

ps. necia jak tylko zrobi sie cieplej to ja zaczynam z Ola na rehabilitacje jezdzic pociagiem wiec bedziemy mogly sie umowic na spacerek z maluchami:) jestem w Olsztynie min. 2razy w tyg wiec napewno jakos sie zgadamy:) teraz w srode jade pociagiem do szpitala na echo z Olka, ale malo czasu bede miala, bo zaraz po badaniu na rehabilitacje bedziemy pedzic.

Ostatnia edycja:
hej kobietki
marta wszystkiego najlepszego
Necia ja też z Iławy nie jestem tylko z Elbląga ;-)
A u nas pioękne słoneczko napewno z Bartkiem na spacerek pójdziemy.
a jak zaśnie to skoczę do koleżanki bo coś ją choróbsko bierze no i na kawke:-)
Miłego dnia

Oj fajnie byłoby się spotkać:))) na pewno się zgadamy teraz już będzie coraz cieplej i jak te wszystkie choróbska poznikają to się umówimy na kawkę i spacerek :-);-)
Marta to super że Oleńka już zdrowieje a co do tego że nie chce cię nawet na sekundy spuścić z oka to tak dzieciaczki mają po prostu taki ma etap ale niedługo się zmieni zobaczysz :)

reklama
dziewczyny nie było mnie dwa dni a tu czytania i czytania:)))
fajnie że Olusia zdrowieje...:)
Dla Pawełka i Adasia dużo zdrówka:)
Dla Majusi bezbolesnego ząbkowania:)

A ja w sobotę byłam na uczelni, w niedzielę u rodziców....

A dzisiaj przyjeżdżają teście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODOBNO NA TYDZIEŃ?!
mam nadzieję że tym razem będzie lepiej niż zawsze:)
jakoś jestem pokojowo nastawiona hehe ciekawe na jak długo
do pierwszego spięcia z teściową:(

dobra lece sprzątnąć chatę, potem mała wstanie to na zakupy i obiad robić trzeba:)

Do góry