reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
My wróciliśmy z długaśnego spacerku! Ale cudna pogoda!!
Wcześniej Marta była z Oleńką na kawce ;) Oleńka cudna dziewczyneczka!!

Ja jeszcze muszę ogarnąć, bo małe zakupy zrobiłam i zaraz babeczka od firan przychodzi :)

A tak wogóle to od rana nie miałam internetu...aż byłam zła :/

Hej kochane. I ja miałam dziś awarię neta i cały dzień jak struta siedziałam:)
U mnie dziś dzień kobiet też udany, chociaż Ł w pracy, to rano zanim wstałam miałam już różyczkę i śniadanie zrobione:) Szok:) Dzień kobiet mógłby byc codziennie:)

Aguska, gratulacje dla koleżanki:)

Marta03, spóźnione, ale szczere życzenia:) Wczoraj nie zaglądałam i zapomniałam zupełnie o Tobie, a nawet przed chwilą na gg też nie złożyłam:/ Gapa ze mnie...

Miłego wieczorku dla Was. Ja właśnie będę podejmowała próbę położenia Alexa wcześniej spać...

Kasiu dziękuję :*
U mnie Maja już śpiocha. Jakubek jest po kolacji, kąpie się... Zaraz do łóżka i wieczór wolny :)

Była babeczka od firan... Na dniach ma przyjść z próbkami materiałów :) Nakreśliłam jej jaki chcę ale ona woli jak potwierdzę na żywo :)
No ale wzór wybrany... teraz czekać na firany i na cenę :/

a ja spotkałam Martę jak wracały z kawki hehe. i poznałam Olusię:)
śliczne dziewuszka:)
Marta a Ty się z gimnazjum nie zmieniłaś za dużo...

hehe dziewczyny dwa dni z teściami a ja żyję i zdrowa jestem:) mam nadzieję że już tak będzie .............................

jeju co za dzien...
chyba mi ktos dziecko podmienil bo tak mi jeszcze w kosc nie dala..

w dodatku teraz zwrocila cala kolacje, szaleje na lozku, rozgadana io szczesliwa ale ani mysli o spaniu...a wsdtac trzeba wczesnie bo o 8 pociag do olsztyna mamy...

Martus Olka sie nie pokazala dzis z najlepszej strony, ale za to Twoja Majunia skradla mi serce:)
Bietka, moze nie zmienilam sie az tak bardzo, ale jednak sporo zmian w zycie weszlo, nie tylko zewnetrznie:)

co do sabatu to jestem za, dziewczyny z Olsztyna i z Elblaga jak tylko sie cieplej zrobi tez zapraszamy:) daleko nie ma:)

reklama
Marta głupotki mówisz...Ola urocza... A Maja jaka zmęczona po zabawie od razu padła :)
Do tego Maja pokazała jaki popis robi jak zobaczy tatusia... żeby wziłą na ręce heh
Maja też jakaś niespokojna. Ale ją odkryłam i śpi...

Uciekam... mąż zaraz bedzie :)
A ja jeszcze masaż na dzień kobiet chcę :D

Do góry