reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
dziewczyny pisałam wam ostanio że moja koleżanka będzie nie długo rodzić i jak do tej pory nie urodziła mimo prób.Jutro ostatecznie dają jej oksy a jak znowu nie zadziałała to robią jej cc czyli jakby nie było jutro Amelka będzie wreszcie na świecie:-)
co do jutrzejszych planów to ja nie mam żadnych

Bietka ja bym oszalała jakby teściowie do mnie przyjechali na tydzień ! Ja mam problem jak są kilka godzin a co dopiero tyle dni bryyyyy
A co do dnia kobiet to ja raczej w planach nic nie mam a mój mężuś też pewnie nic nie wymyśli :(

ja też nie mam planów :) nie wiem jak mój mąż może On ma... ;)

życie uczy że planowanie nie zawsze jest słuszne. A w moim przypadku to nawet powinnam je wykreślić ze słownika.

ja dzien kobiet trzeci rok z rzedu spedze sama:) no w tym roku nie sama tylko z Ola:) ale dla mnie to dzien jak codzien wiec jakos mnie to nie rusza:)

Martus Olka ma to samo co Maja, znowu sie slini, pcha wszystko do buzi itp. chyba znowu dziewczyny w tym samym momencie zaczynaja akcje zabkowanie...ale tym razem to Maja pewnie bedzie pierwsza:)

uciekam z Ola na spacer, pewnie po moja mame do pracy zajdziemy a pozniej jedziemy w odwiedziny do mojej babci.
zajrze wieczorkiem:)

hej kochane
my już po spacerku ale Bartek dał mi dzisiaj wycisk.Poszliśmy do parku bez wózka a daleko nie mamy zaszliśmy na plac zabaw oczywiście mały trochę pomarudził kiedy mieliśmy wracać ale nie zrobił wielkiej afery.jednak powrót był tragiczny musiałam go nieść bo nie chciał iść!ręce to myślałam że mi odpadna.następnym razem biorę wózek nie ma co;-)
a jak fajnie już ciepelko sie robi normalnie czuć wiosnę.

A u nas kolejny dzień w domu :( jutro za to idę z Pawełkiem na kontrolę do lekarza i mam nadzieję że nic już w oskrzelach nie ma !! A co do Adasia to na kontrolę w piątek i tyle co do naszych spacerków na ten tydzień !Aż mi żal bo pogoda jest taka cudna że w domu nie chce się siedzieć :(

DZIEWCZYNY JESTEŚCIE KOCHANE.
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!

Ja już sama. Majcia już śpi...oby całą nockę...
Dałam jej granulki od Bietki...oby pomogły :)
Mam nadzieję, ze ząbki męczą a nie uszko :/

Dzisiaj z rana Jakubek zaśpiewał mamusi sto lat i złożył cudne życzenia...z pomocą tatusia :) A Majunia w ramach prezentu zaczęła w końcu czołgać sie w przód a nie tylko w tył :D:D Teraz pewnie będzie dopracowywała tą sztukę hehe

Męża mam w pracy... i jakoś mi nietak, ale poświętujemy po godz 22 :D:D

Necia to nic, ze nie jesteś z Iławy... Ja jestem za spotkankiem, a niedługo lato więc moze uda sie zgrać ;) Ja mam siostrę w Olsztynie ;) Jeszcze raz dużo zdrowka dla chłopców!
Marta dobrze, że Oleńka lepiej!! Oby nam dziewczynki szybko i bezboleśmie przeszły te ząbki...Ale znając życie u nas trochę czasu minie zanim wyjdą :/
Aguska Elbląg też niedaleko ;) trzymam kciuki za koleżankę! Ojej to się namęczyłaś w drodze powrotnej ze spacerku!!
Bietka cierpliwości na ten tydzień!!
Kinga my jutro pewnie winko i łóżeczko... bo m. pracuje do późna... Ale ja jakoś do dnia kobiet większej wagi nie przywiązuje :)

reklama
Do góry