reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko szukałam na tvn24 tej relacji ale nie mogłam znaleźć;-)
W Gołdapi tez tak mroźno??
Kingus zatem trzymamy kciukasy!!! mocno!!

reklama
Oj zimno zimno! Wracając od dentysty bolał mnie nos i gardło od zimowego powietrza.
Szkoda, że nie mogłaś znaleźć tej relacji- zapytaj odbierając Antosia, ktora to tak zimno lubi :-D

Jestem kobitki jestem. Dojście do siebie zajęło mi tydzień ale w końcu wróciłam. To chyba przez te zimę. Od kiedy zaszłam w pierwsza ciążę tak już mam. Skończyły się wypady w góry na narty a wcześniej za tym się czekało. 6 lat już nie jeździłam skandal!!! od tego czasu na zimę to ja lubię tylko patrzeć zza okna cieplutkiego domu.

Syneczki znam ten ból.... w tym roku kiedy piekna zima ja jezdzic na nartach nie mogę:-( w zeszłym roku byłam 2 tyg w górach to się wyszalałam.

Kinga i jak wyniki???

Kinga - ?

Ja mam górkę pod bokiem a jeździć na nartach nie umiem :baffled: ( nie wliczam biegówek - to jedyny sport zimowy jaki mogłąbym uprawiać) Szczerze mówiąc to nawet na sankach nie zjeżdżam - jakaś boipupa ze mnie :sorry2:

Dziś pierwszy raz w życiu samodzielnie wypełniłam i oddałam PIT. Dumna z siebie jestem jakbym nie wiem co zrobiła :-D W nagrodę idę kupić mini :cool2: Coś mnie naszło w te mrozy na krótkie spódniczki :dry:

wyników jeszcze nie odebrałam. Wczoraj rano przed wyjsciem dostałam @ wiec uznałam że nie warto..
Starania wstrzymujemy na jakiś odległy czas.

Pozdrawiam
i miłego dnia życzę :)

reklama
Ja wczoraj probowałam skomplementować Filipka ale coś mi się z klawiatyrą stało i zamieniało mi literki. Dzię patrze to samo :wściekła/y:

Do góry