Neftis
Fanka BB :)
Dziękuję:-)Neftis Witamy!
Pisz częściej;-)
Gratuluję fasoleczki :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Postaram się zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję:-)Neftis Witamy!
Pisz częściej;-)
Gratuluję fasoleczki :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Dziękuję:-)
Postaram się zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam
agnieszka jak tam u ciebie? lepiej już samopoczucie? czasami dołki się pojawiają z nikąd ale po burzy zawsze świeci słonce! dobrze że sobie tą lustrzankę kupicie, skoro lubisz robić zdjęcia i idziesz w tym kierunku to jak najbardziej polecam!![]()
Bedzie dobrze hehehe zobaczyszWłaśnie zapisaliśmy małą do przedszkola - pierwszy dzień już za 2 tygodnie
Nie wiem jak ja to przeżyję - serce mam słabe a tu takie przeżycia- chyba zafunduję sobie persen albo cóś...AAAaaaaaaaa!
Bardzo dobrzeA my zamierzamy się do kupna telewizora lcd do pokoju naszego smyka!też się maga cieszę że bedzie mógł oglądać bajeczki u siebie w pokoju a ja w końcu bede miała z mężem tv tylko dla siebie chociaż i tak mało oglądamy bo jedynie wieczorami
![]()
Ojoj sciskamy w takim razie... ja rozumiem Cie doskonale, pzrez ostatnie dni miałam babyblusa... ech ale przeszło jak wyszłam z domu... monotonia mnie dobija....Wpadłam tylko powiedzieć ze jestem i czytam, ale nie wiem co napisać i w zasadzie nie mam na to najmniejszej ochoty. Nic się nie dzieje prócz tego że popadam w jakis beznadziejny stan...
Pozdrawiam wszystkie dziewczątka