reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
nineczko :-) a jak u ciebie? też taka zima?
agnieszka rozumiem.... heh :sorry2:

pozdrówki dziewuszki!
ciesze sie ze weekend juz sie zbliża bo w pt jedziemy do trójmiasta na trzy dni:-) w ndz wieczorem powinnismy być w domku i moze jeszcze zajrzę wtedy ;-)

Nie wiem dlaczego ta klawiatura wariuje mi tylko na babyboom :wściekła/y: O, chyba się naprawiło :dry:
Śnieg sypie strasznie :szok: Dziś bardziej sankami niż samochodem trzeba się poruszać. Jest ciepło ale chodnikami chodzic się nie da.
Jutro idę z Hanutem na dzień otwarty do przedszkola - zobaczymy jak zareaguje. W sobotę kolejne takie spotkanie i chyba znów pójdziemy - a co tam - niech się dziecko pobawi :cool2: Czeka mnie słuchanie dwa razy tego samego ale co tam.

Kinga - zazdroszczę wyjazdu, mam nadzieję, że do piątku pogoda się poprawi :tak:

Agnieszko - pisz, pisz kobieto cokolwiek :-D

Maarta - co u was? Jak chłopaki?

Dziewczyn reszta- żyjecie? Pogoda brzydka, szybko przed komputery! ;-)

U nas prawdziwy szok pogodowy... z wielkich mrozów i zasp śnieżnych nagle słoneczko. Ahh wiecie jak miło było popatzreć pzrez okno gdy tak promienie po oczach dawały? czuło sie nadchodzącą wiosnę w środku zimy :-D:-D:-D i to powietrze mmmm aż okna pootwierałam :-D i jedna refleksja ciśnie się do głowy - ja chcę lato - nie lubei zimy na prawde nie lubie no chyba że zza okna.

Syneczki witaj:) Ty już sie szykujesz na 2 urodziny waszego młodszego smyka co? :-)
ja tam chcę wiosny! kocham tą porę roku....
a co do zimy cóż nie jest zła.. też ma swój urok ;)

nineczko
i jak tam Hania zareagowała na przedszkole? :blink:

Pozdrawiam ciepło

Witam poranną kawą:-)
U nas oczywiście mnóstwo sniegu, super jest. dzisiaj idziemy pierwszy raz z Antkiem na łyżwy, ciekawa jestem jak mu pójdzie, tymbardziej ze skromnie mówiąc mamusia kiedyś mistrzynią była;-)w short tracku.

Jesteśmy juz po chrzcinach Piotra, odbyły się w sobotę, imprezka na 26 osób, fajowsko było, Piotruś zachował się jak należy i całą mszę i połowę imprezki przespał, kochane dziecko.
No i jutro u Antka w przedszkolu bal karnawałowy:-) przebranie juz jest a raczej dwa i nie wiem w co go ostatecznie ubiore, mam strój batmana i kowboja, syn wybierze sam;-)

Marta - liczę na fotki z imprezy. Zazdroszczę umiejętności jazdy na łyżwach - ja chyba połamałabym sobie wszystko co się da połamać :sorry2:

U nas dziś pięknie - mrozek i słońce się pokazuje. Super pogoda na sanki.

Po wczorajszej wizycie w przedszkolu - super to za mało powiedziane. Nie mogłam dziecka do domu wyciągnąć. Po 10 minutach od wejścia mogłam już sobie iść a ją zostawić. Hania zadowolona bawiła się z dziećmi i nawet nie wrzeszczała, gdy panie przedszkolanki z nią rozmawiały :szok: Uwierzcie - to coś nowego- obca, dorosła osoba się odzywa a moje małe nie ucieka. W sobotę idziemy znów i wtedy zrobie parę fotek.
Miejsce super, kolorowo i tak ... cieplutko :tak: Panie też miłe, spokojne, zainteresowane swoimi podopiecznymi.

Wiosna tuż tuż - planuję już harmonogramy w pracy na marzec - i od razu się cieplej na sercu robi :cool2:

Kinguś udanego wyjazdu ;-)

Martuś a bo te Piotrusie to złote chłopaki ;-) mam sentyment do tego imienia (pierwsza miłość) :-D

Nineczko żeby z moimi we wrześniu tak gładko poszło ehh

Hania dzis pierwszy dzień w przedszkolu. Wejście poszło w miarę gładko, bez płaczu, poszła bawić sie z dziećmi. Ale ciii... Nie chcę zapeszać. Ciągle się zastanawiam co ona tam robi - za dużego pożytku dziś ze mnie nie będzie w pracy :sorry2:

W sobotę nie mogłam jej z przedszkola wyciągnąć więc jest nadzieja...

reklama
Witam
Nineczko spokojnie na pewno Hania dobrze się tam bawi,krzywda się jej nie dzieje.Jeszcze będą takie chwile że nie będzie chciala z przedszkola do domu wracać ;-)Glowa do góry i bądz dobrej myśli ;-)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny ;-)

Do góry