reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko szukałam na tvn24 tej relacji ale nie mogłam znaleźć;-)
W Gołdapi tez tak mroźno??
Kingus zatem trzymamy kciukasy!!! mocno!!

reklama
Oj zimno zimno! Wracając od dentysty bolał mnie nos i gardło od zimowego powietrza.
Szkoda, że nie mogłaś znaleźć tej relacji- zapytaj odbierając Antosia, ktora to tak zimno lubi :-D

Jestem kobitki jestem. Dojście do siebie zajęło mi tydzień ale w końcu wróciłam. To chyba przez te zimę. Od kiedy zaszłam w pierwsza ciążę tak już mam. Skończyły się wypady w góry na narty a wcześniej za tym się czekało. 6 lat już nie jeździłam skandal!!! od tego czasu na zimę to ja lubię tylko patrzeć zza okna cieplutkiego domu.

Syneczki znam ten ból.... w tym roku kiedy piekna zima ja jezdzic na nartach nie mogę:-( w zeszłym roku byłam 2 tyg w górach to się wyszalałam.

Kinga i jak wyniki???

Kinga - ?

Ja mam górkę pod bokiem a jeździć na nartach nie umiem :baffled: ( nie wliczam biegówek - to jedyny sport zimowy jaki mogłąbym uprawiać) Szczerze mówiąc to nawet na sankach nie zjeżdżam - jakaś boipupa ze mnie :sorry2:

Dziś pierwszy raz w życiu samodzielnie wypełniłam i oddałam PIT. Dumna z siebie jestem jakbym nie wiem co zrobiła :-D W nagrodę idę kupić mini :cool2: Coś mnie naszło w te mrozy na krótkie spódniczki :dry:

wyników jeszcze nie odebrałam. Wczoraj rano przed wyjsciem dostałam @ wiec uznałam że nie warto..
Starania wstrzymujemy na jakiś odległy czas.

Pozdrawiam
i miłego dnia życzę :)

reklama
Ja wczoraj probowałam skomplementować Filipka ale coś mi się z klawiatyrą stało i zamieniało mi literki. Dzię patrze to samo :wściekła/y:

Do góry