reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Melduję się po weekendzie.
Spędzony oczywiście aktywnie. W sobotę rozjazdy po znajomych. Zaszyłam się w tę zimę w domu i jakoś tak mnie poniosło przed siebie. Zawsze milej porozmawiać w cztery oczy niż wiecznie za pomocą gg się porozumiewać. Odwiedziłąm najbloizszą mi osobę spośród przyjaciół no i troszkę sie nam zagadało, psss w sumie troszke wiecej niż troszkę zdążyło mi samochód zawiać i przed odjazdem była akcja odkopywania samochodu żebym mogła wyjechać. Tak to jest jak sie pół dnia siedzi nei zwracajac uwagi na opady :-p:-p:-p
W niedziele urodzinki Amadeuszka i jaka radocha była. Tak jak w zeszłym roku od razu połączylismy urodzinki Madulka z Oliwierka on sam ma za 3 tygodnie więc obydwoje juz dmuchali świeczki :-)
A dziś jedno wielkie lenistwo...

Kinga hop hop wróćiłaś???

reklama
wróciliśmy wczoraj tak... ale poznym popołudniem i byliśmy wykończeni poza tym leczyłam kaca bo w sobote nieźle poimprezowałam ze szwagierką.. heh. Jazda do iławy była dla mnie koszmarna:baffled:
Dziś flakowaty dzień miałam nic mi sie nie chciało.. dlatego też nic nie pisałam..

Byliśmy w Gdańsku i w Gdyni, było bardzo fajnie odpoczelismy z mężem :tak: a synek zadowolony też bardzo.

Pozdrawiam was

syneczki widzę że suwaczek zrobiłaś;)) Najlepsze życzonka dla twojego 2latka!!:-)

Sto lat dla Amadeuszka:tak::tak:
Trochę spóźnione życzenia składamy ale szczere:-)
Kinga fajnie ze wyjazd udany:tak:
my w piatek do Wawy jedziemy, fajnie sie zapowiada, w koncu na jakies porządne zakupki sie wybiorę;-)

Nineczko i jak Hania?? A pewnie powinnam spytać Ciebie hehehe bo to tak jest, ze to rodzice przezywają pójście do przedszkola bardziej niż ich dzieci:-)
A my jesteśmy po balu karnawałowym w przedszkolu, Antos bawił sie wyśmienicie:-) No i ciągle zima u nas...

Sto lat, sto lat!!! Uśmiechu na co dzień!

Hania OK - nie chciała wyjść z przedszkola :eek: Uciekła mi do sali i zdrowo musieliśmy się napocić, żeby z nami wyszła. Przedszkole dobrze na nią działa - wczoraj nawet zjadła obiad (nawet zupę ogórkową, chociaż niby nie toleruje innej niż rosół w domu).
Dziś znów leciała do "kakola" jak na skrzydłach, sama wspinała się po schodach. W szatni płakał chłopczyk, nie chciał zostać - moja cwaniara stwiedziła, że jest niegrzeczny i pewnie to dzidzia, bo tylko dzidzie płaczą. Jedna z pań złapała ją za rękę i nawet nie zdążyłam się pożegnać :baffled::sorry: Strasznie się cieszę, ze tak reaguje i mam nadzieję, ze tak już zostanie :tak:

Nineczko super że Hania taka chętna do przedszkola jest:) tylko się cieszyć:)
Mam nadzieję że nasz Filip też polubi ten klimat tam...

u mnie nic nowego
miłego dnia wam życzę :happy:

Anetka a Ty co? usunełaś tamten suwaczek a taki ładniutki był.

my zaraz z Filipkiem na spacer idziemy:happy: ładną pogodę mamy

pozdrawiam was

Dzis rano wchodze na bb patzre i co? nie ma przepadł nie wiem co sie stało, u ciebie też nie było to pomyslałam ze coś jest nei tak i wróciłam do starego ;-)

Dzis rano wchodze na bb patzre i co? nie ma przepadł nie wiem co sie stało, u ciebie też nie było to pomyslałam ze coś jest nei tak i wróciłam do starego ;-)
hehe czasami tak się tutaj zawieszją niektóre suwaczki :tak: ja też zauważyłam że mojego nie ma i zrobiłam taki zapasowy wyżej hehehe :-D;-)
nieźle...

dziewczyny jak tam ile pączków już zjadłyście??? :happy:
pozdrawiam!

reklama
Do góry