reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mazurskie mamy !!!

Super pomysłowe prezenty :tak: Jak Filipek ślicznie koloruje! Hanka to maże jak niemowlak po całej kartce. Żeby narysowała domek trzeba go samemu narysować na drugiej kartce.

Marta - na drugiej fotce Antoś wygląda jakby miał z 10 lat :szok: Śliczne te twoje chłopaki :tak: Aha! Te przedszkole otwierają właściciele przedszkola "Bajka" z Olecka - może do tego chodzi Antoś? Może coś o nim słyszałaś?

reklama
nineczko no muszę przyznać ze Filip ładnie koloruje:)
a Antoś to na krześle stoi przy łóżeczku to sie wydaje taki dorosły :-)

co do przedszkola to ja musze czekać do kwietnia aby złożyć wniosek:sorry2:
no ale ciesze się że wogóle młody już powędruje w tym roku! :tak:

Aha! Te przedszkole otwierają właściciele przedszkola "Bajka" z Olecka - może do tego chodzi Antoś? Może coś o nim słyszałaś?

Te przedszkole w Olecku jest otwarte od wrzesnia wiec świeżynka;-);-) Antoś chodzi do Smyka, a opinie różne sie słyszy, generlnie wiecej pozytywnych , ze złych to to, że raz wyszły Panie z dziećmi na sanki na górki i jedno dziecko było w rajstopkach, któś zapomniał jemu spodni nałożyć;-)

Bardzo ładne kolorowanki:tak: Super. Antoś dopiero ostatnio zaczął ładnie malować i sie starać, do tej pory to były arcydzieła:-D to sie nazywa w sztuce modernizm:-D

Dzięki za info Marta - pożyjemy, zobaczymy :tak: Tak mi tylko jakoś smutno, że te moje małe już nie takie małe... Teściowa się śmieje, że nachodzi mnie syndrom pustego gniazda przedwcześnie :-D

Uff... jeszcze tylko godzinka i do domku :cool2:

Witam Dziewczyny.
Jestem tu Nowa ;)
Zostanę mamusią (termin porodu) 24 marca 2010 roku.
Kochane szukam wszystkich informacji, opinii o Iławskim Szpitalu.
Czy któraś z Was niedawno tam rodziła, wiem,że od sierpnia 2008 roku jest nowy oddział ginekologiczno-położniczy. Interesuje mnie ogólna atmosfera, zaangażowanie lekarzy, personelu, jaka jest tam opieka, czy istnieje możliwość "porodu rodzinnego" w osobnej, pojedynczej sali i ile to kosztuje.
Wszystkie informacje są mi bardzo potrzebne, bo chce dobrze wybrać.
Dziękuje i czekam na każdą nawet najmniejszą w szczegółach odpowiedź, nawet na PW.
Pozdrowienia i buziaki :)
Dobranoc :)

Witam was nocą;)
Godzinkę temu wróciłam z pracy i wcinam nocną kolację :-D
W końcu doczekałam się ukochanego weekendu i aby rozwiac wszystkie smutki i polepszyc humorek wybieram się na sobotnie babskie zakupy :happy2:

...dziewczyny śliczne prezenty dla dziadków;)
Uciekam spac Dobranoc!

witam

madzienka gratuluję ci niedługo zostaniesz mamusią:)

Ja rodziłam w Iławie. Było to w grudniu 2006 wtedy jeszcze szału nie było na oddzaiale ale opieka dobra nie mogę powiedzieć że zła. Położne dosyć sympatyczne. Teraz jest odnowiony oddział i jest podobno lepiej i na pewno dla matek wygodniej bo już nie cisną się w sali na której leżało nawet 7 kobiet z dziećmi(szał) to był..:baffled:

No dziewczyny u mnie @ się spóźnia
trzymajcie kciuki!;-)

pozdrawiam was!

Madzieńka witaj!

Kinga- trzymam kciuki, trzymam!

Marta - w sobotni wieczór w tvn24 pokazywali kąpiel morsów w Augustowie (brrr, ci ludzie chyba zimna nie czują) i była tam pani mors, która pozdrawiała przedszkole Smyk w Olecku. Może to któraś z przedszkolanek Antosia?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry